Prandelli: Takımın Düzeleceği Zamanı Ben De Bilmiyorum

Prandelli: Takımın Düzeleceği Zamanı Ben De Bilmiyorum

Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımın ne zaman düzeleceğini bilmediğini söyledi.Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasında Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup olan Galatasaray'da İtalyan teknik adam...

Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup olan Galatasaray'da teknik direktör Cesare Prandelli, takımın ne zaman düzeleceğini bilmediğini söyledi.

Süper Lig Süleyman Seba Sezonu 10. haftasında Trabzonspor'a 3 - 0 mağlup olan Galatasaray'da İtalyan teknik adam Cesare Prandelli, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, iyi oynayan rakiplerine karşı zor duruma düştüklerini belirterek, "Bugün ilk 20 - 25 dakika iyi oynamıştık. Sorun, topu kapamadığımızda başlıyor. Top bizdeyken iyiydik; ama sonrasında böyle oldu. Daha çok top kapmaya ve top tutmaya çalışmamız gerekiyor." diye konuştu.

Çift forvet oynadıklarında daha etkili olduklarının hatırlatılması üzerine Prandelli, "Çift forvetle oynamak, işler kötü gittiğinde ilk akla gelen tercihtir. Olcan, Burak, Senijder, Umut, hepsini birlikte oynatmak da zor. Tek forvetle oynarken de önemli iki pozisyon bulduk, değerlendiremedik. Değerlendirebilseydik farklı olabilirdi." cevabını verdi.

Takımın durumundan başta kendisinin memnun olmadığını kaydeden Prandelli, takımın ne zaman istediği seviyeye geleceğini düşündüğünün sorulması üzerine, "Zamanı ben de bilmiyorum." karşılığını verdi.

İtalyan teknik adam şöyle konuştu: "Beş aydır çok çalışıyoruz. Ben de memnun değilim. Düzeltmek için elimizden geleni yapıyoruz. Böyle maçlarda kaybedince zor duruma düşüyorsunuz. Maçtan önce liderle aynı puandaydık ve olumlu yaklaşıyordunuz. Yenilince ise durum farklı oluyor. Nerede hatalar yaptığımız bulmamız gerekiyor."

Sneijder'in yedek kalmasıyla ilgili de Prandelli, Hollandalı futbolcunun yedek kalacağından haberinin olduğunu belirtti.

Prandelli, "Kimse bir oyuncunun 100 maç oynamasını bekleyemez. İki milli maçın ardından geldi ve döndüğünde küçük bir sakatlığı vardı. Tercihimiz bu yönde oldu." diye konuştu.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.