Prandelli: İkinci Yarıdaki Gibi Oynarsak Bir Sürü Maçı Kazanırız

Prandelli: İkinci Yarıdaki Gibi Oynarsak Bir Sürü Maçı Kazanırız

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Kasımpaşa maçının ikinci yarısındaki gibi oynamaları halinde bir sürü maçı kazanacaklarını söyledi.Takımının kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasındaki...

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, Kasımpaşa maçının ikinci yarısındaki gibi oynamaları halinde bir sürü maçı kazanacaklarını söyledi.

Takımının kendi sahasında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın sonrasındaki basın toplantısında konuşan İtalyan hoca, "Maça agresif başlayamadık. İlk yarı fazla agresif değildik. Oyunu kontrol edemedik. İkinci yarı farklı istekle başladık. İkinci yarı istediğimiz ruhu sahaya yansıtabildik. Rakibe alan bıraktığınız zaman zor oluyor. Her maça ikinci yarıdaki gibi başlarsak rakibe zor olacaktır. İkinci yarıdaki gibi oynarsak bir sürü maçı kazanabiliriz. Ligde şu anda birinci olabiliriz daha da iyi olacağız." diye konuştu.

SABRİ KONUSUNDA POLEMİĞE GİRMEK İSTEMİYORUM

Galatasaray'da sezon başında A takımla birlikte çalışmalarda yer almayan sonrasında yeni yönetim tarafından affedilen ve Kasımpaşa maçına ilk onbirde başlayan Sabri Sarıoğlu'nun olayı içinse Prandelli, şunları kaydetti:

"Daha fazla polemiğe girmemek için bunları söyleyeceğim. Yeni bir sayfa açtık. Bazı kararlar alınmıştı. Yeni bir sayfa açıldığı için polemiğe girmeden ilerliyoruz."

SNEİJDER'İN YEDEK BAŞLAMASI

Öte yandan bir gazetecinin, 'Sneijder karşılaşmaya neden yedek başladı. Hafta içinde yapılan kampa katılmak istemediği için mi yedek kaldı ?' sorusuna tecrübeli hoca, "Bu bir taktik seçimdi. Bir nedeni de yoktu. Başka futbolcuları denedim. " diye cevapladı.

KENDİMİZİ YALNIZ HİSSETMİYORUZ

Galatasaray'da yeni oluşan yönetimle yaptığı görüşmeler sonrasındaki intibası hakkında Prandelli, "Bizim buraya gelmemiz bir projeye bağlaydı. Şu anda kendimizi yalnız hissetmiyoruz. Yeni başkan ve Abdurrahim Albayrak çok önemli katkıda bize destek verdiler. Hep birlikte hareket ettiğimiz zaman başlattığımız projeye inanarak ilerlemeye devam ediyoruz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.