Prandelli: Dördüncü Yıldız İçin Savaşacağımıza Söz Veriyorum

Prandelli: Dördüncü Yıldız İçin Savaşacağımıza Söz Veriyorum

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı takımda şampiyonlukta dördüncü yıldızı takmak için son güne kadar savaşacaklarını söyledi.Şampiyonlar Ligi'nde takımının kendi sahasında Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup...

Galatasaray Teknik Direktörü Cesare Prandelli, sarı-kırmızılı takımda şampiyonlukta dördüncü yıldızı takmak için son güne kadar savaşacaklarını söyledi.

Şampiyonlar Ligi'nde takımının kendi sahasında Borussia Dortmund'a 4-0 mağlup olduğu karşılaşma sonrasında düzenlenen basın toplantısına katılan İtalyan teknik adam, "Sahada onurlu ve müteavizi bir takım gördüm. Her zaman başımız dik gitmesi gerekiyor. Amacımız dördüncü yıldızı takmak. Bunun için çalışacağız. Şampiyonlar Ligi'nde büyük takımlara karşı oynuyoruz, bu takım dünya şampiyonu olan takımın alt yapısıydı. Pes etmek yok, mütevazi şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Zaman bize Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde bir gün başarı elde edebilecek. Hedefimiz dördüncü yıldız." diye konuştu.

Prandelli, bu maçta kadroya almadığı Olcan Adın'ın Fenerbahçe maçından önce sakatlandığını ve bu maçta oynadığını kendisini pazar günkü maçta ihtiyacı olduğu için kadroya almadığını kaydetti. İtalyan hoca, Bruma'yı kadroyu almamasını da şöyle açıkladı: "Kendisi milli takımdan döndü. Ufak sakatlıkları var. Kondisyonu iyi değildi dışarıda bıraktım. Kendisi takım için oynadığını anlaması lazım. Biz nerde oyna dersek orada oynamalı. Kendisi zamanla gelişecek."

HEDEFİMİZ DÖRDÜNCÜ YILDIZ

Bir gazetecinin "Lig, Şampiyonlar Ligi'nden önemli mi ?" sorusuna tecrübeli hoca, "Başımız her zaman dik olmalı. Amacımız dördüncü yıldız, hedefimiz lig. Ligin son maçına kadar dördüncü yıldız için savaşacağız."

Başka bir gazetecinin "Geçen yıl bu takım çeyrek final oynadı. Bu yıl oynanan üç maç sonunda 9 gol yedi. Başarısızlıkta başrol kime ait ?" sorusuna ise İtalyan teknik adam, "Demorolize olmamız gerekyior. Geçen yıl daha farklı yabancılar vardı. Buraya geldiğim zaman ilk 6-7 ay ekonomik fair-play'dan dolayı fazla para harcanmayacak dendi. Geçen yılın yabancıları farklı olduğu fark buradan doğuyor. Ama bizim hedefimiz dördüncü yıldızı takmaktır. Buraya gelme amacımızda dördüncü yıldızı takmaktı. Son güne, son dakikaya kadar dördüncü yıldız için savaşacağımıza söz verebilirim. Galatasaray'a gelme sebebim budur." diye cevapladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.