Prandelli: Bütün Sorumluluk bende

Prandelli: Bütün Sorumluluk bende

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında soruları cevaplayan Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, istifa etmeyeceğini ve yola devam edeceklerini aktardı. Prandelli, büyük üzüntü yaşadıklarını ve bütün sorumluluğu üzerine...

Karşılaşma sonrasında basın toplantısında soruları cevaplayan Galatasaray teknik direktörü Cesare Prandelli, istifa etmeyeceğini ve yola devam edeceklerini aktardı. Prandelli, büyük üzüntü yaşadıklarını ve bütün sorumluluğu üzerine aldıklarını belirtti.

Şampiyonlar Ligi D Grubu 5. karşılaşmasında Anderlecht'e 2-0 mağlup olarak Avrupa'ya veda eden Galatasaray'ın teknik patronu Prandelli, basın toplantısında bütün sorumluluğu üzerine aldığını belirtti. Prandelli, profesyonel olduklarını ve işlerine devam edeceklerini söyledi. Sahada iyi bir Galatasaray olduğunu ancak şanssız şekilde gol yediklerini ifade eden Prandelli, açıklamalarının devamında ikinci yarı daha iyi organize olduklarını da belirterek, buna rağmen golü bulamadıklarını ileri sürdü.

Görevi bırakması durumunda alacağı tazminatın olup olmadığı ile ilgili soruları da cevaplayan Prandelli, Galatasaray kulübü ile ilgili herhangi bir tazminat mevzusunun olmadığını belirtti. Maçta futbolcular arasında yaşanan gerginliğinde normal olduğunu belirten Prandelli, 1 haftada 3 maç oynamalarının da skandal olarak değerlendirdi. Prandelli, "Bu ikinci kez başımıza geliyor. Futbolcuların sağlığı söz konusu. UEFA bu duruma müdahale etmeli." dedi.

BESNİK HASİ: OYUNUMUZU SAHAYA YANSITMAYI BAŞARDIK

Anderlecht teknik direktörü Besnik Hasi ise maç sonrasında yaptığı açıklamada iyi oynadıklarını ve kazandıkları için mutlu olduklarını belirtti.

Anderlecht teknik patronu Hasi, ikinci yarının ilk 20 dakikası haricinde karşılaşmanın genelinde kendi oyunlarını sahaya yansıtmayı başardıklarını belirtirken, "İyi bir takım olduğumuzu biliyordum. Şu an 5 puanımız var ama bu daha da fazla olabilirdi." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.