Pozisyon penaltıydı ve VAR'a gidilmeliydi

Pozisyon penaltıydı ve VAR'a gidilmeliydi

Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını cevaplayan Amir Hadziahmetovic, şanssız bir dönemden geçtiklerini ve buna Ç.Rizespor maçını kazanarak son vereceklerine inandıklarını söyledi.

Atiker Konyaspor'un Boşnak oyuncusu Amir Hadziahmetovic, açıklamalarda bulundu

ŞANSSIZLIK YAŞIYORUZ

Açıklamasına “Son haftalarda galibiyet alamıyoruz. Şanssızlık yaşıyoruz” sözleriyle başlayan Amir Hadziahmetovic, “Aslına bakarsanız iyi oynuyoruz. Bunu etkileyen faktörlerden bir tanesinin hakemler olduğunu düşünüyorum. Çünkü her iki tarafa da yüzde 50 yüzde 50 eşitlikte kararlar vermiyorlar. Bunu Beşiktaş maçında gördük. Maçın özellikle ikinci yarısında baskımızı kurup beraberliği yakaladık. Ama son dakikalarda gerçekleşen bir pozisyonda iki takım arkadaşımı yüzde 100 gol atacak durumda gördüm ve o yüzden kendilerine pas vermek istedim. Ama orada bana yapılan müdahale fauldü. VAR’a gidilip pozisyonun incelenmesi gerekiyordu. Bu yüzden bana ve takımıma çok adil bir şekilde davranıldığına inanmıyorum” şeklinde görüş belirtti.

Beşiktaş maçındaki pozisyonda kendisi ile ilgili yapılan eleştirilere de cevap veren Amir Hadziahmetovic, “Bu tür pozisyonlarda VAR’a güvenmemiz gerekiyor. Bende kendi adıma VAR’a güveniyorum. Tabii ki de yere düşebilirdim. Ama o anda ceza sahası içerisinde yüzde 100 gol atacak iki arkadaşım vardı. Yine de gol atamayacak dahi olsalar bana yapılan hareketi görmek için VAR’ı koyuyorlar. Pozisyonun kesinlikle incelenmesi gerekiyordu” ifadelerini kullandı.

RİZESPOR İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADI

Konyaspor’un hafta sonu iç sahada oynayacağı Rizespor maçı hakkında da görüşlerini açıklayan Boşnak oyuncu, “Son haftalarda şanssızlıklar yaşadık. Puan kayıplarımız oldu. Bu maçta buna son vermek istiyoruz. Rakibimiz ocak ayından bu yana oynadıkları maçlarda iyi bir ivme yakaladılar ve puanlar topladılar. Ama biz güçlü bir ekibiz. Bu maçı her zaman olduğu gibi ciddiye alıyoruz ve kazanarak şanssızlığımızı atlatmak istiyoruz” diye konuştu

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum