"Power Kazakistan 2014 Enerji Fuarı" Almatı’da Yapıldı

"Power Kazakistan 2014 Enerji Fuarı" Almatı’da Yapıldı

"Power Kazakistan 2014 Enerji Fuarı" Kazakistan'ın Almatı şehrinde düzenlendi. Fuarda stand açan şirketler, son teknoloji ürünlerini görücüye çıkarttı.Her yıl enerji ekipmanı ve hizmet sektöründe dünya çapındaki üreticilerin ve tedarikçilerin...

"Power Kazakistan 2014 Enerji Fuarı" Kazakistan'ın Almatı şehrinde düzenlendi. Fuarda stand açan şirketler, son teknoloji ürünlerini görücüye çıkarttı.

Her yıl enerji ekipmanı ve hizmet sektöründe dünya çapındaki üreticilerin ve tedarikçilerin önde gelen firmalarının katıldığı fuar, enerji sektöründe Orta Asya'nın en büyük ve en önemli fuar organizasyonu olarak biliniyor. Kazakistan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Kazakistan Elektrik Enerjisi Derneği ve Kazakistan Enerji Uzmanları ve Mühendisleri Birliği tarafından organize edilen fuarda, katılımcı firmalar enerji alanında son ürünlerini tanıtma fırsatı buldu.

Son dönemlerde yabancı şirketlerin Kazakistan'ın enerji sektörüne, yoğun bir ilgi gördüğünü belirten uzmanlar, yabancı yatırımcılar için organize edilen bu fuarın gerek yerli gerekse de yabancı şirketler için yeni ufuklar açması bakımından son derece önemli bir fuar olarak görüldüğünü ifade ediyor.

Ata Kent Fuar merkezinde açılan sergiye Kazakistan'ın yanı sıra Rusya, Çin, Almanya, Ukrayna ve Hindistan'dan 150'den fazla uzman katılırken, elektrik enerjisinin iletimi ve dağıtımı, atom enerjisi, sanayi tipi enerji, enerji etkinliği ve enerji tasarrufu teknolojileri başta olmak üzere 100'e yakın alanda ürün tanıtıldı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.