Potanın Kartalı önüne bakıyor

Potanın Kartalı önüne bakıyor

Sahasında lider Darüşşafaka’ya yenilen Torku Konyaspor Basketbol’da gözler Anadolu Efes maçına çevrildi. Antrenör Aziz Bekir rakiplerine zor anlar yaşatacaklarını söyledi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor Basketbol’da gözler Pazar günü iç sahada oynanacak Anadolu Efes maçına çevrildi

BaşantrenörAziz Bekir önce Darüşşafaka Doğuş ile oynadığımız maçı değerlendirdi ardından da Anadolu Efes maçı ile ilgili düşüncelerini paylaştı.Aziz Bekir, güçlü bir takıma karşı 30 dakika çok iyi mücadele ettiklerini belirterek “Darüşşafaka Doğuş, bu zamana kadar ligde basketbol açısından en düzenli oynayan ve belli standartı olan takımlardan biri. Maçın çok zor olacağını biliyorduk. Hem eksik hem de hafta içi antrenmanlarını tam randıman ile yapamamış olmamıza rağmen böyle güçlü bir rakibe karşı 30 dakika çok iyi mücadele ettik. Ancak üçüncü çeyreğin sonunda gücümüz yetmemeye başlayınca sert savunmaya skor üretemedik. Direndik ama başaramadık. Rakibimiz de haklı bir galibiyet ile Konya’dan ayrıldı. Buradaki önemli nokta biz kötü oynayarak kaybetmedik. Gerçekten istekli ve inançlıydık. Bu detaylar ışığında oyuncularımın sergilediği performans beni mutlu etti” dedi.

TROY DE VRİES’IN TEDAVİSİ SÜRÜYOR

Anadolu Efes maçı öncesinde Troy De Vries’ın durumunun henüz netleşmediğini dile getiren Bekir, “Troy, ayak bileğinin üzerindeki tendonda bir ağrı hissediyor ve biz de onu riske atmamak için ağrısı geçene kadar dinlendirmeyi tercih ediyoruz. Şu anda antrenmanlara başlamış değil. Tedavisi sürüyor ve Anadolu Efes karşısında oynayıp oynamayacağı belli değil” diye konuştu.

"ANADOLU EFES'E DE ZOR ANLAR YAŞATMAK İSTİYORUZ"

Son olarak Anadolu Efes maçına da değinen Aziz Bekir; “Bu akşam yapacağımız antrenman ile hazırlıklara başlıyoruz. Rakibimizin adı ve gücü belli. Tüm hafta boyunca iyi çalışacağız ve onlara da Konya’da zor anlar yaşatmak için elimizden geleni yapacağız” diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.