Potada Uşak Sportif mesaisi

Potada Uşak Sportif mesaisi

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 7. Maçını oynamaya hazırlanıyor.

Türkiye Basketbol Liginde mücadele eden Torku Konyaspor sezonun 7. Maçını oynamaya hazırlanıyor. Hafta sonu deplasmanda Uşak Sportif’e konuk olacak yeşil-beyazlı ekip  son haftalarda çıkışa geçen rakibi karşısında galibiyet hazırlayacak. Zorlu maçın hazırlıklarını Selçuklu Belediyesi Spor Salonunda sürdüren Torku Konyaspor’da moraller yerinde. Yeşil-beyazlı ekip  geçtiğimz hafta evinde aldığı Rönesans Ankara TED Kolejliler galibiyeti ile ligde 7. sırada yer aldı.Torku Konyaspor 6 maçta 3 galibiyet 3 yenilgi alarak 9 puan topladı. Rakip Uşaksportif te son haftalarda yakaladığı çıkışla art arda aldığı 3 galibiyetle puanını 9’a yükseltti  Uşak temsilcisi averajla sıralamada 10. basamakta yer alıyor.

DE VRİES VE WİLLİAMS YİNE ZİRVEDE

TBL'de geçtiğimiz hafta Rönesans TED Ankara Kolejliler'i yenerek üçüncü galibiyetini elde eden Torku Konyaspor’da beşinci haftada ligin “sayı liderliğini” ele geçiren Troy De Vries yerini korudu.

Ankara temsilcisi ile oynanan maçta 17 sayı üreten De Vries,  6 maç sonunda 21.50 ortalamaya ulaşarak liderlik koltuğunda oturmaya devam etti.

15 ribaunt ile 6. haftanın en çok ribaunt alan oyuncusu olan Sean Williams ise, "ribaunt liderliğinde" 10.17 ortalama ile üçüncü sırada yer alırken 2.50 blok ortalaması ile bu kategorinin lideri olarak yoluna devam etti. Verimlilik puanı hesaplamasına bakıldığında ise 22 ortalama tutturan Williams' birinci, De Vries ise 20.67'lik puanı ile üçüncü sırada yer aldı.

ABİDİN KURT merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.