Potada son çeyrekte teslim oldu

Potada son çeyrekte teslim oldu

Türkiye Basketbol Üçüncü liginin 6. haftasında Trakya Üniversitesi Meriçspor'a konuk olan Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı karşılaşmayı 56-53 kaybetti.

Türkiye Basketbol Üçüncü liginin 6. haftasında Trakya Üniversitesi Meriçspor'a konuk olan Selçuklu Belediyesi Basketbol takımı karşılaşmayı 56-53 kaybetti. Rakibi karşısında iyi mücadele eden ve maçın son çeyreğine skor avantajıyla giren mavi beyazlılar son dakikalarda üstünlüğü koruyamadı ve sahadan mağlup ayrıldı.

Maçın birinci periyodunda rakibi karşısında etkisiz olan mavi beyazlılar bu bölümü 15-10 geride tamamladı. İkinci periyotta da rakibin sayılarına engel olamayan temsilcimiz soyunma odasına 29-19 geride gitti. Maçın üçüncü çeyreğinde sahada fırtına gibi esen ve kendi oyununu oynayan Selçuklu Belediyesi sergilediği performansla rakibini ve taraftarlarına korkulu dakikalar yaşattı. Mücadelenin üçüncü çeyreği 36-44 mavi beyazlıların üstünlüğü ile sona erdi. Karşılaşmanın son çeyreğinde maçın kopması beklenirken birkaç basit hata ve hakemlerin çalan düdükleri mavi beyazlı oyuncuları olumsuz etkiledi. Rakibi karşısında direnci azalan ve sayı üretmekte zorlanan temsilcimiz aradaki farkın kapanmasına da engel olamadı. Son düdük çaldığında skor 56-53 Meriçspor'un lehineydi. Aldıkları galibiyete inanmakta zorlanan Meriç oyuncuları ve taraftarları evlerindeki ilk galibiyetini almanın coşkusunu yaşadı. Selçuklu Belediyesi takımında Sait 5, Mustafa Ünlü 14, İbrahim 16, Kağan Kaya 6, Tahir 8, Mete 2 sayı ile oynadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.