Potada Play-Off’a kötü başlangıç

Potada Play-Off’a kötü başlangıç

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligi dördüncü sırada tamamlayarak ikinci lige yükselme maçları oynamaya hak kazanmıştı.

Türkiye Basketbol 3.Liginde mücadele eden Selçuklu Belediyespor Basketbol takımı ligi dördüncü sırada tamamlayarak ikinci lige yükselme maçları oynamaya hak kazanmıştı. Play-Off maçlarında F gurubunun birincisi Kayseri temsilcisi Melikşah Üniversitesi takımı ile eşleşen Selçuklu Belediyesi ilk maçı evinde oynamasına rağmen güçlü rakibi karşısında salondan yenilgi ile ayrıldı.

Mücadeleye oldukça iyi başlayan ve öne geçen konuk takım ele geçirdiği üstünlüğü maç boyunca korumayı başardı ve karşılaşmanın birinci periyodunu 16-26 önde bitirdi. İkinci periyot başladığında daha istekli görünen ev sahibi Selçuklu Belediyesi etkili olsa da skor avantajını ele geçirmekte zorlandı. Mücadelenin ikinci çeyreği de konuk takımın üstünlüğü ile biterken ekipler soyunma odasına 35-43'lük skorla gitti.Maçın üçüncü periyodu başladığında 5 dakika boyunca sayı bulamayan mavi beyazlılar aradaki farkın açılmasına engel olamadı ve maç bu bölümde koptu. Skorda 20 sayı farkla öne geçmeyi başaran konuk takım bu üstünlüğünü de korumayı başardı. Selçuklu Belediyespor zaman zaman etkili savunma ve hızlı hücumlarla farkı 10 sayıya kadar indirmeyi başarsa da arzu ettiği üstünlüğü yakalayamadı ve üçüncü çeyrek 46-67 konuk takımın üstünlüğü ile geçildi. Karşılaşmanın son çeyreğinde farkın kapanması için büyük gayret sarf eden temsilcimiz bu gayretin karşılığını görse de ancak açılan farkı azaltmış oldu. Mücadele 64-77 konuk takımın üstünlüğü sona ererken mavi beyazlılar Play-Off maçlarına kötü bir başlangıç yapmış oldu. Selçuklu Belediyespor takımında bu zorlu mücadelede Sait 9, Mustafa Ünlü 18, Sami 6, Emrah 13, İbrahim 12 ve İlker 6 sayı ile oynadı.

Serinin ilk maçında mağlup olan temsilcimiz ikin maçta deplasmanda mücadele edecek. Şansını oldukça zora sokan Selçuklu Belediyesi Melikşah Üniversitesi takımı ile rövanş maçını 17 Nisan Perşembe günü oynayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.