Potada gözler Trabzon'da

Potada gözler Trabzon'da

Torku Konyaspor Basketbol takımı, ikinci devrenin ilk haftasında konuk edeceği Trabzonspor Medical Park maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Torku Konyaspor Basketbol takımı, ikinci devrenin ilk haftasında konuk edeceği Trabzonspor Medical Park maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Potada Erkekler 1. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Konyaspor Basketbol, ikinci yarı hazırlıklarını sürdürüyor. Ligin ikinci yarısının ilk maçında pazar günü Konya’da Trabzonspor Medical Park ile karşılacak olan yeşil-beyazlılar önceki gün Ankara’da Türk Telekom ile bir hazırlık maçı oynadı. Temsilcimiz mücadeleden 82-78 mağlup ayrıldı. Yeni transfer Hakim Warrick ilk kez Torku Konyaspor Basketbol forması giyerken, Troy De Vries kadroda yer almadı.

İLK YARIYI ÖNDE KAPADI

İlk periyotta boyalı alanı Warrick-Williams ikilisi ile iyi kullanan Torku Konyaspor, ikinci periyoda 10-16 önde girerken, ikinci periyotta Türk Telekom, Carter ile hücumda toparlandı ve oyunda dengeyi kurdu. İlk yarıyı temsilcimiz 34-36 önde kapattı. Yeşil-beyazlılar, ikinci periyotta 3 sayı çizgisinin gerisinden Carter ile etkili olan Ankara temsilcisi karşısında son poriyoda 63-54 geride girdi. Mücadelenin final bölümünde temsilcimiz Rasic ve Warrick ile farkı 3 sayıya kadar indirse de skor üstünlüğünü ele geçirmeyi başaramadı ve maçtan 82-78 mağlup ayrıldı.

HAKEMLER AÇIKLANDI

Torku Konyaspor Basketbol’da; Hakim Warric 15, Mesut Ademoğlu 4, Cihan Amasyalı 6, Valentin Pastal 3, Aleksandar Rasic 13, Ogün Sevinç 5, Jason Boone 7, Thomas Guinn 13, Sean Williams 12 sayıyla oynadılar. Öte yandan pazar günü oynanacak Torku Konyaspor-Trabzonspor maçının hakemleri de açıklandı. Kritik mücadeleyi Mehmet Keseratar, Kaan Büyükçil ve Serdar Ünal hakem triosu yönetecek. Ayrıca karşılaşmanın biletleri de MyBilet’ten 10 lira karşılığında temin edilebiliyor. Torkulu yöneticiler, pazar günü oynanacak olan Trabzon maçında taraftarlardan destek bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.