Potada geri  sayım başladı

Potada geri sayım başladı

Konyaspor Basketbol’un mücadele edeceği Türkiye Basketbol Ligi hafta sonu oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk maçını evinde Gemlik Belediyespor’a karşı oynayacak

Konyalı basketbolseverlerin heyecanla beklediği Türkiye Basketbol Liginde 2019-2020 sezonu haftasonu oynanacak karşılaşmalar ile başlayacak. Konyaspor Basketbol sezonun ilk maçını evinde oynayacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk sınavında Gemlik Basketbol’u konuk edecek. Selçuklu Belediye Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 16.00’da başlayacak. Konyaspor Basket, ilk deplasman maçında ise 19 Ekim Cumartesi günü Akhisar Basket'e konuk olacak. Yeşil-beyazlı ekip ilk yarının son haftasında 12 Ocak 2020 Pazar günü deplasmanda Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak. ikinci yarının ilk haftasında 25 Ocak Cumartesi günü 17.00'de Gemlik Basket'e konuk olacak olan Konyaspor Basket, normal sezonun son maçında ise 25 Nisan Cumartesi günü 16.00'da sahasında Bandırma Kırmızı ile karşılaşacak.

TÜM MAÇLARINI CUMARTESİ GÜNÜ OYNAYACAK

Konyaspor Basket, bu sezon iç saha maçlarını cumartesi günlerinde oynayacak. Son 2 yılda evindeki maçları pazar günü oynayan Dev Kartal, bu sezon 15 iç saha maçını da cumartesi günü oynayacak. Selçuklu Belediyesi Spor Salonu'nda oynanacak maçlar saat 16.00'da başlayacak.

ABİDİN KURT

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.