Porsche Deneyimi Ödüllü Borsa Yarışması

Porsche Deneyimi Ödüllü Borsa Yarışması

XTB Menkul Değerler, 5 Ekim - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında içinde Türkiye'nin de olduğu 12 ülkede eş zamanlı portföy yönetim yarışması düzenleyecek. Yarışmanın birincilik ödülü; Almanya Liepzig'de bulunan Porsche fabrikasında 2 gün...

XTB Menkul Değerler, 5 Ekim - 31 Ekim 2014 tarihleri arasında içinde Türkiye'nin de olduğu 12 ülkede eş zamanlı portföy yönetim yarışması düzenleyecek. Yarışmanın birincilik ödülü; Almanya Liepzig'de bulunan Porsche fabrikasında 2 gün sürecek çift kişilik sürüş eğitimine katılma hakkı. Bunun için yarışmacıların kendilerine tahsis edilen 10.000 Euro sanal parayla, gerçek zamanlı veriler ışığında en iyi kazancı sağlamaları gerekiyor.

Yarışma ile ilgili bilgi veren XTB Menkul Değerler Pazarlama Müdürü Naim Çetintürk, Sanal Borsa Yarışması ile dünya çapında tüm yatırımcı ve yatırımcı adaylarını XTB çatısı altında yepyeni bir deneyime davet ettiklerini belirtirken, yatırım dünyasını teknolojiyle buluşturan böyle önemli ve prestijli bir etkinliğin parçası olmaktan mutlu olduklarını ifade etti. Ücretsiz katılım, inanılmaz ödüller ve her gün kazanma fırsatına sahip olmak için www.yarisma.xtb.com.tr adresini ziyaret etmek yeterli. Yarışma boyunca her gün, gün birincisi, ikincisi ve üçüncüsü de Samsung Galaxy S serisinden akıllı cep telefonu, tablet bilgisayar ve akıllı saat kazanacak. XTB, yarışma boyunca ücretsiz eğitim seminerleri ve online eğitimlerle yarışmacılara bilgi desteği sağlayacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.