Pompalı Tüfekli Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında

Pompalı Tüfekli Soygun Girişimi Güvenlik Kamerasında

Mersin'de kar maskeli şahısların bir kuyumcuyu soyma girişimi ve iş yeri sahibinin pompalı tüfekle soyguncuları püskürtme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polisin operasyonu ile yakalanan soyguncular gazetecilere soygunu uyuşturucu...

Mersin'de kar maskeli şahısların bir kuyumcuyu soyma girişimi ve iş yeri sahibinin pompalı tüfekle soyguncuları püskürtme anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Polisin operasyonu ile yakalanan soyguncular gazetecilere soygunu uyuşturucu parası için yaptıklarını söyledi.

9 Ağustos'ta merkez Akdeniz ilçesi Çilek Mahallesi üzerindeki bir kuyumcuya özel bir araçla gelen 4 kişiden kar maskeli 3'ü ellerinde bulunan tabanca ve pompalı tüfekle girdikleri kuyumcuda rastgele ateş ederek vitrindeki altınları çalmaya kalkmıştı. Bu sırada kuyumcu Turan Kaya ise işyerinde bulunun pompalı tüfeği alarak soyguncuları püskürtmüştü. Kendilerine karşılık verilmesi ile kaçan ve düşen saldırganlar altınları alamadan geldikleri otomobile binerek kaçmıştı. Tüm bu yaşananlar ise işyerinin güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

UYUŞTURUCU PARASI İÇİN SOYGUN YAPMAYA KALKTIK

Olaydan sonra Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro amirliği ekipleri güvenlik kameralarını inceledi. Yapılan çalışmalar sonunda soygun girişimini M.Ü. (20), S.E.(21), M.A. (20) ve V.A (21) gerçekleştirdiğini tespit etti. Şüphelilerden M.Ü. S.E. yakalanarak adliyeye sevk edilirken diğer ikisinin ise halen arandığı öğrenildi. Şüphelilerden S.E. adliyeye sevk edilirken gazetecilerin neden yaptınız şeklindeki sorusuna " Uyuşturucu bize yaptırdı uyuşturucu, hapın etkisi ile yaptık. Biz kendi isteğimizle yapmadık. Sürekli içmiyorum. Eşek gibi kullandım attım işte" şeklinde cevap verdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.