Polislerin Nezaretinde Son İftar: Allah'a Hamdolsun, Haram Yiyen Kahrolsun

Polislerin Nezaretinde Son İftar: Allah'a Hamdolsun, Haram Yiyen Kahrolsun

İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün ve ekibi son iftar sofrasında buluştu. Nezarethanede yapılan iftarda “Allah’ımıza hamdolsun. Milletimiz var olsun. Haram yiyen kahrolsun" diye dua edildi. 17 Aralık yolsuzluk operasyonu...

İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün ve ekibi son iftar sofrasında buluştu. Nezarethanede yapılan iftarda “Allah’ımıza hamdolsun. Milletimiz var olsun. Haram yiyen kahrolsun" diye dua edildi.

17 Aralık yolsuzluk operasyonu ile Selam Tevhit Terör Örgütü soruşturmasını yürüten polisler hukuksuzca rehin alınmalarının 6. gününde Ramazan ayına nezarethanede veda etti. Nezarethanede "muhafaza" kılıfı ile zorla alıkonulan polislerin son iftarını avukatları verdi. Yemeklerin tamamını avukatların dışarıdan getirdiği iftar yemeğinde sofrayı da polisler kurdu. Son iftarda polislerin yaptığı iftar duası ise oldukça manidardı: "Allah'ımıza hamdolsun. Milletimiz var olsun. Haram yiyen kahrolsun."

YURT ATAYÜN: ALLAH BİZE FARKLI BAYRAM NASİP ETTİ

İstanbul Terörle Mücadele eski Şube Müdürü Yurt Atayün, iftar sonrasında kısa bir konuşma yaptı. Farklı bir bayram yaşadıklarını dile getiren Atayün, şunları söyledi:

"Tüm arkadaşlarım adına burada olan avukat arkadaşlara kalpten canı gönülden çok teşekkür ediyorum. Bizimle birlikte burada çok sıkıntıyı eziyet çekiyorsunuz. Gece gündüz bizimle buradasınız. Allah razı olsun. Müthiş bir özveri bize katkı sağlıyorsunuz."

"Sizlerle birlikte olmak, sizleri tanımak ayrı bir sevinç kaynağımız. Dışardaki milyonların, ailelerin, eşlerin, çocukların, yavruların duaları bugüne kadar bizleri buraya kadar getirdi. Dünyanın her yerinden, sadece Çağlayan etrafındaki ailelerden bahsetmiyorum. Almanya'dan, Avusturya'dan Yeni Zelenda'dan aradılar. Dünyanın her yerinden tweet atıyorlar. Aklıma gelmeyenler haklarını helal etsinler. Hepsi için söylüyorum ki Allah razı olsun. Onların duaları tüm arkadaşlara direnç veriyor, güç veriyor, kuvvet veriyor. İnşallah bugünleri sizlerin desteği ile aşacağız. Türkiye'nin demokrasisinin gelişmesinde yön almasında katkı sağlamış bir ekip. Birlikte çalışmaktan şeref duyduğum arkadaşlarım. İnşallah Türkiye'nin bu hukuk vesayetinden kurtulmasına, hukukun yerleşmesine vesile olacak."

"Yerin yedi kat altındayız. Allah bizlere farklı bir bayram nasip etti. İnşallah yerin üstüne güzelliklerle çıkıp yerin üstünde olan bütün insanlara güzel hayırlı bir bayram diliyoruz. Sağlık sıhhat içerisinde huzur içerisinde insanların birbirini kucakladığı sevgi dostça hoşça barışça bir bayram diliyorum." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.