Polislerin Karardan Önceki Veda Konuşması

Polislerin Karardan Önceki Veda Konuşması

Sahur vakti gözaltına alınanak adliye nezarethanesinde bekletilen polisler veda konuşması yaptı. Avukatların da olduğu ortamda polis arkadaşlarına bir konuşma yapan Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdür Yurt Yurt Atayün, hakimin kendisine...

Sahur vakti gözaltına alınanak adliye nezarethanesinde bekletilen polisler veda konuşması yaptı.

Avukatların da olduğu ortamda polis arkadaşlarına bir konuşma yapan Eski İstanbul Terörle Mücadele Şube Müdür Yurt Yurt Atayün, hakimin kendisine karşı susma hakkını kullandığını bu hukuksuzluğun tarihe geçeceğini söyledi.

Atayün, “Vicdansız verilen karar vicdanları her zaman yaralar. Bu yaralar onlara deren yaralar açacak. Yapılan hukuksuzluk, yaşadığımız şeyler bizi çok yıprattı usulsüzlük açısından. Ama haklı olmanın duruşuyla değil 8 gün, kaç gün sürecekse sürsün hiç bir zaman üzülmeyiz. Çünkü biz haklıyız. Hiçbir suç işlemedik, 75 arkadaşım için de bu böyle. Hiçbir arkadaşım için zerre delil ortaya konamadı. Hakim bana susma hakkını kullandı. Sorguda hakim susuyor.. Hukuksuzluğu zulmü tüm Türkiye gördüğü gibi dünyada görecek. Zalimin zulmü arttığı gibi zalimin devrildiği an zulmün en çok arttığı zamandır.” dedi.

Eski Terörle Mücadele Emniyet Müdürü Ömer köse ise “Bu güne kadar yaptığımız çalışmalarla vatan için çalıştık. Bedeli ne olursa olsun bundan sonrada böyle olacak. İnşallah sonu mutlu bitecek, biz çok rahatız. Dışarıdakilere üzülüyoruz, yoksa yaptığımız işlerden görevimizden dolayı en ufak bir pişmanlığımız yok. Bu gün olsa yine yaparız." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.