Polislere Destek İçin Türkiye'nin Dört Bir Yanından İzmir'e Geldiler

Polislere Destek İçin Türkiye'nin Dört Bir Yanından İzmir'e Geldiler

İzmir'de liman ihalesi yolsuzluğu ve askerî casusluk davası soruşturmalarında görevli polislere yönelik operasyonda gözaltına alınanlara destek olmak için Türkiye'nin dört yanından vatandaşlar geldi. Gözaltına alınan polislerden 12'si,...

İzmir'de liman ihalesi yolsuzluğu ve askerî casusluk davası soruşturmalarında görevli polislere yönelik operasyonda gözaltına alınanlara destek olmak için Türkiye'nin dört yanından vatandaşlar geldi. Gözaltına alınan polislerden 12'si, İzmir Emniyet Müdürlüğü Bozyaka Hizmet Binası'nda ifadeleri tamamlandıktan sonra Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirilip İzmir Adliyesi'ne sevk edildi. Polislerin adliyeye sevk edilmesinin ardından, destek olmak isteyen vatandaşlar da İzmir Adliyesi önüne gitti. İzmir ve Türkiye'nin dört bir yanından gelen vatandaşlar, adliye önünde bekleyerek polislere desteklerini sürdürüyor.

Polislere destek olmak için Tekirdağ'dan gelen Hatice Gacal, gözaltına alınan bir aile dostunun oğlu ve diğer polislere destek olmak için İzmir'e geldiğini söyledi. Gözaltına alınan bütün polisleri aynı değerde tuttuklarını dile getiren Gacal, gözaltına alınan polislerin masum olduklarını inandıklarını kaydetti. Bir gün hakikatlerin ortaya çıkacağını düşündüklerini dile getiren Gacal, "İnşallah ters esen rüzgarlar, bir gün aksine dönecek. Her şey ve gerçekler gün yüzüne çıkacak. O zaman inşallah herkes, inanan inanmayan gerçekleri görecek. Allah büyük. Bütün ailelere geçmiş olsun diliyorum." dedi.

Polislerin haksız olarak gözaltına alındığına inandığını ve gözaltına alınan polislere destek olmak için adliye önüne geldiğini dile getiren Ali Yıldırım isimli vatandaş, "İbrahim Peygamberimiz'i ateşe atan Firavun tarafında olmadığımı, haksızlığa uğrayan İbrahim Peygamberimiz tarafında olduğumu göstermek için buradayım. Er geç hakikatler ortaya çıkacaktır. Mutlaka İbrahim'ler, Yusuf'lar kurtulacaktır. Gözaltına alınan polislerin her zaman yanındayım." diye konuştu.

Bozyaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (BOYAD) üyesi Necati Yörüdü de şunları söyledi: "Polislerimizin sorgulanması noktasında biz Bozyaka Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği olarak buraya geldik. Desteğimiz üç gündür devam ediyor. Bir zulüm var ortada ve zulme karşı olduğumuzu dernek olarak dillendirmeye geldik. İnşallah hayırlısıyla neticelenecektir ve masum oldukları ortaya çıkacaktır, çünkü masum insanlar suçlanamaz, sorgulanamaz ve cezalandırılamaz. Biz üçüncü dünya ülkesi değiliz. Hukukumuz var, mahkemelerimiz var, kanunlarımız var. İnşallah hayırlı bir sonuçla neticeleneceğini düşünüyoruz." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.