Polisin Çadır Kararsızlığı!

Polisin Çadır Kararsızlığı!

Taksim Gezi Parkı’nda bir kişinin ölümü ile ilgili inceleme yapan polis, cesedin görünmemesi için olay yerine çadır kurmak istedi. Polisler, çadırı nasıl kuracaklarına bir türlü karar veremeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.Gazi...

Taksim Gezi Parkı’nda bir kişinin ölümü ile ilgili inceleme yapan polis, cesedin görünmemesi için olay yerine çadır kurmak istedi. Polisler, çadırı nasıl kuracaklarına bir türlü karar veremeyince ortaya ilginç görüntüler çıktı.

Gazi Parkı’nda 60 yaşlarında bir erkek şahıs hayatını kaybetti. Şahsın üzerinden kimlik çıkmadı. Ölüm sebebi ile ilgili kesin bilgi, savcının incelemesinin ardından ortaya çıkacak.

Bu arada, olay yeri inceleme polisleri de cesedin bulunduğu yere gelerek çalışmalarına başladı. Özel kıyafetlerini giyen ekipler, cesedin görünmemesi için olay yerine çadır kurmaya karar verdi. Polis önce dikdörtgen şeklinde çadır kurdu. Dikdörtgen çadırdan vazgeçen ekipler, daha sonra üçgen çadır kurmaya çalıştı. Üçgen çadırdan da vazgeçen polis, bu kez tekrar başa dönerek dikdörtgen çadır kurdu.

Yaklaşık 1 saat çadır kurmakla meşgul olan ekipler, sonunda çadırı kurmayı başardı. Çevredeki vatandaşlar da polisin çalışmalarını izleyerek olup biteni anlamaya çalıştı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.