Polis Müdürü Ömer Köse: Yaptığımız İşten Kaynaklı Kesinlikle Pişmanlığımız Yok

Polis Müdürü Ömer Köse: Yaptığımız İşten Kaynaklı Kesinlikle Pişmanlığımız Yok

Çağlayan’daki İstanbul Adliye Sarayı’nda nezarethanede tutulan 49 polisten biri olan İstansbul Emniyet Müdürlüğü Eski Terörle Mücadele Şubesi Müdürü Ömer Köse, vatanın ve milletin bekası için bedeli ne olursa olsun yarın da aynı...

Çağlayan’daki İstanbul Adliye Sarayı’nda nezarethanede tutulan 49 polisten biri olan İstansbul Emniyet Müdürlüğü Eski Terörle Mücadele Şubesi Müdürü Ömer Köse, vatanın ve milletin bekası için bedeli ne olursa olsun yarın da aynı görevi yapacaklarını söyledi.

Sahur vakti gözaltına alınarak adliye nezarethanesinde bekletilen polisler veda konuşması yaptı. Konuşmalarını karar öncesi ailelerine ve dostlarına avukatları aracıyla duyuran polisler, hukuksuzluğa dikkat çekti.

Eski Terörle Mücadele Şubesi Müdürü Ömer Köse, şunları söyledi; "Öncelikle bugüne kadar yaptığımız çalışmaları elimizden geldiği kadarıyla bu vatanın ve milletin bekası adına yaptık ne yaptıysak. Bugüne kadar böyle yaptığımız gibi yarın da böyle yaparız bedeli ne olursa olsun. 8 günlük gerçekten zulüm sayılacak bu atmosferde sizin gibi güzide insanlarla, arkadaşlarla tanıştığımız için büyük bir bahtiyarlık duyuyorum. İnşallah bu birliktelik ölene kadar devam eder. Her şey için teşekkür ediyorum. 8 gündür ailelerinizden ayrı gecenizi gündüzünüzü bizimle geçirdiniz, bizimle paylaştınız. İnşallah sonu mutlu bitecek ben ona inanıyorum. Biz çok rahatız, zaten rahat olduğumuzu da gelip burada görüyorsunuz. Biz, dışardakilere üzülüyoruz, dışardakiler de bize üzülüyor. Yoksa yaptığımız işten kaynaklı kesinlikle pişmanlığımız yok. Bugün olsa yine yaparız, yarın da yaparız, dün de onu yaptık. Hakkınızı helal edin."

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.