Polis ekiplerine duygulandıran sürpriz

Polis ekiplerine duygulandıran sürpriz

Kulu ilçesinde belediye işçileri, "bıçaklı kavga" ihbarı ile çağırdıkları polis ekiplerine tatlı sürprizi yaparak, "Polis Haftası"nı kutladı.

 Kulu ilçesinde belediye işçileri, "bıçaklı kavga" ihbarı ile çağırdıkları polis ekiplerine tatlı sürprizi yaparak, "Polis Haftası"nı kutladı. Kulu ilçesinde belediye çalışanlarınca çağrılan polis ekipleri, Türk bayrağı ve tatlıyla karşılanınca duygu dolu anlar yaşadı. Kulu Belediyesine bağlı Beton Elemanları Fabrikası'nda çalışan işçiler, Polis Haftası ve Türk Polis Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü dolayısıyla sürpriz bir kutlama yapmaya karar verdi.

Dinek mahallesinde bulunan belediyeye ait fabrikada bıçaklı kavga olduğu ihbarında bulunan işçiler, tatlı ve içecek hazırlayıp ekipleri beklemeye başladı.

İhbar üzerine 4 araçla olay yerine gelen polis ekipleri, fabrikanın kapısında güvenlik tedbiri aldı.

Kapıdakileri ikna ederek içeri giren ekipleri, işçiler tarafından Türk bayrakları ile karşılandı. Karşılaştıkları sürprizle şaşıran polis memurları, işçilere sarılarak teşekkür etti. 

Ekiplerin Polis Haftası’nı kutlayan işçiler, daha sonra tatlı ikram etti. İşçiler, polislere yaptıkları sürprizi cep telefonlarıyla da görüntüledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.