Polis Dezavantajlı Çocuklara Ihlara Vadisi Gezisi Düzenledi

Polis Dezavantajlı Çocuklara Ihlara Vadisi Gezisi Düzenledi

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geleceğimiz Gençlerimiz” projesi kapsamında özelikle dezavantajlı çocuklara Ihlara Vadisi gezisi düzenledi.Çocuk ve Gençlerin kişisel ve sosyal...

Aksaray Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geleceğimiz Gençlerimiz” projesi kapsamında özelikle dezavantajlı çocuklara Ihlara Vadisi gezisi düzenledi.

Çocuk ve Gençlerin kişisel ve sosyal gelişimlerinin sağlanması çerçevesinde toplumsal açıdan korunmalarına ilişkin tedbirlerin yaşama geçirilmesini amaçlayan Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı (ÇOGEP) 2012 yılında Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından uygulamaya konuldu.

“2014 yılında Güvenli Hayat ve Güvenli Bir Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek Programı’na (ÇOGEP) dahil olan Aksaray Emniyet Müdürlüğü bu kapsamda, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hazırlanan “Geleceğimiz Gençlerimiz” projesi ile hedef grubunda bulunan 40 çocuğa Aksaray’ın tarihi ve turistik yerlerinden olan Ihlara Vadisi'ne gezi düzenlendi. Geziye Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ve Çocuk Şube Müdürlüğü görevlileri de katıldı.

Programda Aksaray Polis Evinde hep birlikte yapılan sabah kahvaltısından sonra Dünyanın ikinci kanyonu olan Ihlara Vadisi gezildi. Çocuklar Ihlara Vadisinin doğa güzelliklerini görmenin yanı sıra bol bol fotoğraf çektirdiler. Gezi sonrası Polis evinde öğle yemeği ikram edilen çocuklar polis amcaları tarafında ikametlerine bırakıldı.

Geziye katılan çocuklar sabah kahvaltısı yapıldıktan sonra Ihlara Vadisi gezilmiş, gezinin ardından ilimiz Polisevinde öğle yemeği yenilmiştir. Çocuklar geçirdikleri bu eğlenceli günün sonunda ikametlerine bırakılmışlardır. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.