Polis Aileleri Emniyet Önünde Sahur Yaptı

Polis Aileleri Emniyet Önünde Sahur Yaptı

İki gün önce sahur vakti yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alınan emniyet müdürleri ve polis memurlarının aileleri, geceyi Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde geçirdi. Vatandaşların getirdiği yiyeceklerle sahur...

İki gün önce sahur vakti yapılan operasyonla evlerinde gözaltına alınan emniyet müdürleri ve polis memurlarının aileleri, geceyi Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde geçirdi. Vatandaşların getirdiği yiyeceklerle sahur yapan aileler birlik mesajı verdi.

Rüşvet, yolsuzluk, Ergenekon ve KCK gibi davaların soruşturmasını yapan polislere yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınanların aileleri, içerideki yakınlarını yalnız bırakmıyor. İstanbul Emniyet Müdürlüğü önünde bekleyişlerini sürdüren polis yakınları, yere serdikleri hasırların üzerinde Kuran-ı kerim okuyarak dua etti. Sahur vaktine kadar beraber vakit geçiren mağdur aileler sahuru da hep beraber burada yaptı. Ailelerin beklediğini gören vatandaşlar sahur vaktinde getirdikleri yiyeceklerle onlara destek oldu.

AİLELERİN BEKLEDİĞİ YERE PANKART

Gece geç saatlerde İstanbul Emniyet Müdürlüğü önüne gelen bir reklam şirketi çalışanları, ailelerin beklediği yere, ‘Milletin Adamı’ ve ‘Türkiye'nin gücüne güç kat’ yazılı pankartlar astı. Pankartın bilerek asıldığını belirten aileler tepki gösterdi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.