Poğaçanın İçinden İzmarit Çıktı

Poğaçanın İçinden İzmarit Çıktı

Balıkesir'de bir vatandaşın, gıda üretimi yapan işletmeden satın aldığı poğaçada sigara izmariti çıktı. Karesi Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri müdürlüklerinin bildirmesiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı harekete geçti....

Balıkesir'de bir vatandaşın, gıda üretimi yapan işletmeden satın aldığı poğaçada sigara izmariti çıktı. Karesi Belediyesi Zabıta ve Sağlık İşleri müdürlüklerinin bildirmesiyle Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı harekete geçti. Ekiplerin, yapacakları denetim ve incelemeden sonra gerekli cezai işlem uygulayacakları öğrenildi.

Zabıta ekipleri, halkın sağlıklı gıdalar yemesi için hijyen denetimlerini aralıksız sürdürüyor. Bir vatandaşın alışveriş yapmak için gittiği gıda üretim işletmesinden satın aldığı poğaçanın içerisinden sigara izmariti çıktı. Olayın ardından duyarlı davranan vatandaş, poğaça ile birlikte zabıta müdürlüğüne başvurdu. Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, halkın sağlığını tehdit eden hiçbir duruma sessiz kalmayacaklarını belirterek, denetimlerin daha da sıklaştırılması konusunda talimat verdi. Ekipler, söz konusu işletmeye giderek mevzuata göre işlem yaptı. Alo Gıda 174 hattına da durumu bildiren zabıta ekipleri, ayrıca poğaçanın fotoğrafı ile birlikte Karesi Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü'ne konuyu aktardı. İlçe Müdürlüğü de A'dan Z'ye işletmede denetimlerini yapacağını açıkladı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.