Pistlerde Osmangazi Fırtınası Dinmiyor

Pistlerde Osmangazi Fırtınası Dinmiyor

Osmangazi Belediyespor Motor Sporları Kulübü, Yunanistan’ın Serez pistinde gerçekleştirilen Türkiye Pist Şampiyonası ilk ayağında elde ettikleri derecelerle şampiyonaya damga vurdu. 8 ayrı kategoride...

Osmangazi Belediyespor Motor Sporları Kulübü, Yunanistan’ın Serez pistinde gerçekleştirilen Türkiye Pist Şampiyonası ilk ayağında elde ettikleri derecelerle şampiyonaya damga vurdu. 8 ayrı kategoride gerçekleştirilen ve büyük bir heyecana sahne olan yarışların 6’sında Osmangazili motorcular kupa ve madalyaları topladı.

Türkiye Motosiklet Federasyonu (TMF) tarafından organize edilen Türkiye Pist Şampiyonası’nın 1. ayak yarışı, geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’ın Serez pistinde gerçekleştirildi. Yarışlara 26 yarışçı ile katılan Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü, sezonun ilk yarışında büyük bir başarıya imza attı. Üç gün süren ve toplam 8 ayrı kategoride gerçekleştirilen yarışlarda, rakiplerine büyük bir üstünlük kuran Osmangazi Belediyesi Motor Sporları Kulübü, 8 sınıfın 6’sında kupaları toplayan takım oldu.

14 tur üzerinden yapılan yarışlarda 1.000 cc A kategorisinde, Osmangazi Belediyesi adına yarışan İtalyan Ciro Leone ilk sırayı elde ederken, aynı takımdan Yunus Erçelik ikinci, Erdal Karabulut’ta üçüncü olarak üç kupayı Osmangazi’ye getiren isimler oldu. Sınıflarında dereceye giren diğer isimler ise şunlar; 1.000 cc B kategorisinde Harun Akgün birinci, 1.000 cc C kategorisinde Sinan Denkçi üçüncü, 600 cc B kategorisinde Osman Pandır birinci, TMFGP kategorisinde Erdal Karabulut birinci, Yunus Erçelik ikinci oldu.

Yarışla ilgili değerlendirme yapan Osmangazi Belediyespor Motor Sporları Takımı sorumlusu Fatih Şenhisar, “Takım olarak şu anda Türkiye’nin en iyisiyiz. 20 takım ve 60 sporcunun katıldığı Serez Pistindeki her yarışta mutlaka kürsüye çıktık. Ayrıca, yarışların en hızlı ayağı olan 1.000 cc A kategorisinde ilk üç sırayı takım olarak biz kazandık. Sırada Romanya’da gerçekleştirilecek olan ikinci ayak yarışları var. Bize güvenip, desteğini esirgemeyen Osmangazi Belediye Başkanımız Mustafa Dündar’a desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Hedefimiz, sezon sonunda Türkiye şampiyonu olmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.