Pfdk'dan Volkan Demirel'e 3 Maç Ceza

Pfdk'dan Volkan Demirel'e 3 Maç Ceza

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), 25 Ağustos 2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finalinde çıkan olaylar nedeniyle her iki kulübü de para cezası verdi. Kurul, ayrıca yine aynı maçta sarı - lacivertli futbolcu Volkan...

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu(PFDK), 25 Ağustos 2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa finalinde çıkan olaylar nedeniyle her iki kulübü de para cezası verdi. Kurul, ayrıca yine aynı maçta sarı - lacivertli futbolcu Volkan Demirel'i rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men ve 17 bin 500 TL ile cezalandırdı

PFDK'nın 28.08.2014 tarih ve 5 sayılı toplantısında Fenerbahçe ile Galatasaray hakkında almış olduğu kararlar şöyle: "1- Fenerbahçe'nin 25.08.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 20.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada, Fenerbahçe'nin taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle Fenerbahçe'nin toplam 120.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada, Fenerbahçe sporcusu Volkan Demirel'in rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 resmi müsabakadan men cezası ve 17.500 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada, Fenerbahçe idarecisi İlhan Yüksel Ekşioğlu'nun rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle takdiren 30 gün hak mahrumiyeti ve 26.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

2- Galatasaray'ın 25.08.2014 tarihinde oynanan Fenerbahçe - Galatasaray Süper Kupa müsabakasında taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 150.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına.

Aynı müsabakada, Galatasaray taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 100.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına, cezaların birleştirilmesi suretiyle Galatasaray'ın toplam 250.000 TL para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir." CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.