Peygamber Sevgisi, Sinan Erdem'i Doldurdu

Peygamber Sevgisi, Sinan Erdem'i Doldurdu

Yeni Ümit Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen 'Bir kez daha herkes O’nu konuşuyor' programı Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi.

Yeni Ümit Derneği tarafından Kutlu Doğum Haftası kapsamında düzenlenen 'Bir kez daha herkes O’nu konuşuyor' programı Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirildi. Program, yoğun ilgi gördü.

Etkinliğe İstanbul bağımsız milletvekili Hakan Şükür, Zaman Gazetesi Genel Yayın Müdürü Ekrem Dumanlı, sanatçılar Aslıhan Erkişi, Ertuğrul Erkişi ve tanınmış bir çok isim katıldı. 30 farklı ülkeden 60 öğrenci Kur'an-ı Kerim, naat-ı şerif, ilahi, şiir ve dua okudu.

Programda, Efendimizi (sav) daha iyi tanımak ve tanıtmak adına düzenlenen ‘Herkes O’nu Okuyor’ yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri de takdim edildi. Fetullah Gülen Hocaefendi’nin sesinden ‘Sefinem gark oldu’ isimli ilahi dinletildi. Salonda bulunan vatandaşlar gözyaşlarına hakim olamadı.

Programda konuşan Ekrem Dumanlı, “İnşallah bu güzel kardeşlerimizin okuduğu kitapların müellifleri ile beraber burada program yaparız. Sizin insiyakınızı temsilen söylüyorum. Allah için üzülmesin çünkü bir gün hak, adalet ve hakikat neyse ortaya çıkacak. Nasıl yaşanması gerektiğini, sevgiyi, muhabbeti, mücadeleyi hepsini ondan öğrendik. Ne yaşarsak yaşayalım, hangi hadiselerle karşılaşırsak karşılaşalım asla yıkılmak yok, yılmak yok, üzülmek yok, kırılmak yok.” dedi.

Yarışmada bedensel engelli 3 kişinin gösterdiği başarı yoğun alkış aldı. 13 yaşındaki bedensel engelli Damla Öztürk, 23 yaşındaki bedensel engelli Elif Doğan ve 5 yaşındaki bedensel engelli Medine Görücü salonda bulunanlara duygu dolu anlar yaşattı. Peygamber Efendimiz (sav) için şiir okuyan küçük Medine’yi dinleyenler gözyaşlarına hakim olamadı.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.