Peter Maes: Trabzonspor'a Yenilmemek Bizim İçin İyi Bir Sonuç Olur

Peter Maes: Trabzonspor'a Yenilmemek Bizim İçin İyi Bir Sonuç Olur

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes, Trabzonspor maçında yenilmemenin kendileri için iyi bir sonuç olacağını söyledi.    Belçika ekibinin hocası, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam Trabzonspor ile oynayacakları maçla...

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes, Trabzonspor maçında yenilmemenin kendileri için iyi bir sonuç olacağını söyledi.

    Belçika ekibinin hocası, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda yarın akşam Trabzonspor ile oynayacakları maçla ilgili futbolcusu Galitsios ile Hüseyin Avni Aker Stadı’nda basın toplantısı düzenledi. Bu tür turnuvalarda iyi bir takım ve kendine güvenen futbolcular olması gerektiğinin ifade eden Maes, “Son Kharkiv maçında güzel oynadık. Avrupa tarihinde çok önemli bir geçmişi olan bir takımla oynayacağız. Oyuncularımızın kendilerine güveni var. Avrupa gibi bir kategoride oynamak için her takımın zamana ihtiyacı var. Trabzonspor uluslararası alanda geçmişi iyi olan bir takım. Son maçla birlikte randımanlı bir takım oluşturmaya çalıştıkların görüyorum. Bizim de çok kaliteli bir takıma sahip olduğumuzu düşünüyorum. Mümkün olduğunca aynı takımla oynamaya çalışıyoruz. Uzun vadede verimli sonuçlar alabilmek için aynı onbirle sahada yer almayı amaçlıyorum.” dedi.

    Trabzonspor’un kendilerine çok baskılı oynamasını beklediklerini dile getiren Maes, “Varşova maçında son dakikaya kadar savaştılar. Topun etrafında oldukça kalabalıktılar. Bizim burada gol atmamız çok önemli. Önce biz gol atarsak büyük bir avantaj elde ederiz. Yenilmemek bizin için iyi bir sonuçtur.” ifadelerini kullandı.

    Lokeren’in savunma oyuncularından Galitsios de Trabzonspor çok güçlü bir takım olduğunu belirterek, “Metalist’i yendiler, burada da aslında yenmeleri gerekiyordu ama şanssızlık nedeniyle olmadı. Burada bizim için önemli olan 3 puan almaktır.” dedi.

SON ÇALIŞMASINI YAPTI

Bu arada, Belçika ekibi Lokeren, Trabzonspor maçının son antrenmanını müsabakanın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı’nda yaptı. Misafir ekip, ilk 15 dakikası basına açık antrenmanda koşu ve ısınma hareketleri yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.