Peter Maes: Biz Risk Alınca Trabzonspor Sonuca Daha Kolay Gitti

Peter Maes: Biz Risk Alınca Trabzonspor Sonuca Daha Kolay Gitti

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes, kendileri risk aldıkça Trabzonspor’un sonuca daha kolay gittiğini söyledi. Maes, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk 20 dakikada bayağı...

Lokeren Teknik Direktörü Peter Maes, kendileri risk aldıkça Trabzonspor’un sonuca daha kolay gittiğini söyledi.

Maes, UEFA Avrupa Ligi L Grubu’nda 2-0 mağlup oldukları Trabzonspor maçının ardından yaptığı açıklamada, ilk 20 dakikada bayağı şanslarının olduğunu fakat değerlendiremediklerini söyledi. 2 takımın da tecrübesinin aşağı yukarı aynı olduğunu anlatan Maes, “Trabzonspor daha sakin oldu. İlk 20 dakikadan sonra biz daha çok hata yaptık. İkinci yarının ilk 10 dakikasından sonra dramatik şekilde çok top kaybı yaptık. Sonra baskı yedik. Trabzonspor kalitesini bize gösterdi. Golden sonra oldukça baskılı oynadılar ve ikinci golü daha rahat hazırladılar. Biz de çok risk aldık. Biz risk alınca Trabzonspor sonuca daha kolay gitti.” dedi.

Bundan sonra sahalarında oynayacakları 2 maçın çok büyük önem kazandığını ifade eden Maes, “O maçlarda daha fazla şey yapmamız lazım. Avrupa’da deplasmanda sonuç almanız için çok iyi takımınız olması gerekir. Bizim için bu ilk deneyimdi.” ifadelerini kullandı.

Maes, sahalarındaki 2 maçın gruptan çıkma şanslarının ne kadar olduğunu göstereceğine de vurgu yaptı.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.