Petar Filipovic Hollanda’dan bildiriyor

Petar Filipovic Hollanda’dan bildiriyor

Konyaspor’un başarılı stoperi Petar Filipovic Hollanda kampında muhabirliğe soyundu. Hırvat stoper, Konyaspor TV mikrofonunu eline alarak muhabirlik yaptı.

Filipovic takım arkadaşlarıyla yaptığı röportajlarla kamp hakkında bilgi aldı. Başarılı oyuncu Türkçesi ile dikkat çekerken röportaj sonlarına kendi yorumlarını katması da gözlerden kaçmadı. 2 yıldır Türkiye’de bulunan oyuncunun sempatik Türkçe konuşmasıyla yaptığı röportajlar Konyaspor’un Youtube hesabında paylaşıldı. Filipovic videonun sonunda “Petar Filipovic Konyaspor Hollanda’dan bildiriyor” ifadelerini kullanarak ilk muhabirlik deneyimini tamamladı.

Video kısa sürede çok sayıda yorum ve beğeni aldı. Konyaspor takipçileri yorumlarda videonun başarılı olduğunu ve bu tür videoları daha çok beklediklerini ifade etti.

KONYASPOR YOUTUBE KANALI 10 BİN ABONEYİ GEÇTİ

Sosyal medyayı etkin bir şekilde kullanan Konyaspor Kulübünün Youtube kanalı Konyaspor Tv’nin abone sayısı 10 bini geçti. Konyaspor sevdalısı taraftarlar bu sayının daha da artmasını istiyor. Süper Lig takımları arasında son günlerde YouTube’da abone sayısının artırılması yarışı yapılıyor. Konyaspor taraftarı da bu mecrada takımına destek olarak katkı sağlamak istiyor.

Youtube kanalı uygulamasında Fenerbahçe, 1 milyon aboneyi geçen ilk kulüp oldu. Sarı-lacivertli ekibin ardından Galatasaray da 1 milyon abone barajını geçti. Başlatılan kampanyanın ardından abone sayısında Galatasaray öne geçti. Sarı-kırmızılı kulübün güncel abone sayısı 1 milyon 137 bin aboneye kadar ulaşırken, sarı-lacivertli takımda bu sayı 1 milyon 75 bin oldu. Beşiktaş, 400 binle üçüncü sırada, Trabzonspor da 150 binle en çok abonesi olan 4. takım durumunda bulunuyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.