Periyodik Kombi Bakımı

Periyodik Kombi Bakımı

Kombi alım işlemlerinden daha fazla önem verilmesi gereken konular arasında ise kombi satışı sonrasında sizlere verilmesi planlanan satış sonrası hizmettir.

Kombi alım işlemlerinden daha fazla önem verilmesi gereken konular arasında ise kombi satışı sonrasında sizlere verilmesi planlanan satış sonrası hizmettir. Konut içerisinde tam olarak bakım yapılmayan kombiler sistem içerisinde mikrop ve benzeri bakterilere yer verebilmektedir. Bu durum kombilerde ciddi performans düşüklüğüne neden olabilmektedir. Kombiler içerisinde bu tür yer alabilecek risklerin tamamen ortadan kaldırılması adına mekân içerisinde yer alan kombi cihazlarınıza mutlaka periyodik bakımın yapılması gerekmektedir. kombi konusunda tüm modellere rahatlıkla bakım hizmeti yapabilmektedir. Teknik servislerin sizlere sunduğu hizmet yetkili bir hizmet olarak yer almayıp özel hizmet kapsamı içerisindedir. Bakım ya da onarım sırasında değişime yüz tutan parçalarınız teknik servis tarafından bir yıl garanti kapsamı altında bakımı yapılmaktadır.

 

Kombiyi Uzun Ömürlü Hale Getirme

               

aracılığı ile evinizde yer alan kombilerinizde her anlamda çok daha hızlı ve etkili bir şekilde kombi bakımını yaptırabilirsiniz. Teknik servisler özellikle kombi cihazları alanı içerisinde yer alabilecek risklerin en aza indirilmesine yardımcı olmaktadır. Kombi bakımı cihazlarınız bozulmadan önce her anlamda teknik birtakım cihazlara yer verilerek ölçüm yapılmaktadır. Kombi destek servis hizmeti içerisinde kombilerin çok daha sağlıklı ve verimli bir şekilde işlem yapabilmeleri için alanında her zaman uzman personeli ile beraber kombi bakım hizmetini sizlere sunmaya devam etmektedir. Kombi modelinizin türü ne olursa olsun cihazlarınızın çok daha sağlıklı bir şekilde yapılan kombi bakımı sayesinde cihazlarınız çok daha verimli ve uzun ömürlü yer alabilmektedir.

 

Kombi Özel Bakımı

 

Kombiler çevrede bulunmaya devam eden hava şartlarından dolayı uzun süre çalışmayabilir. Kontrol ve bakımı tam olarak yapılmadan cihazın kısa zamanda açılması kombi cihazları içerisinde olumsuz etkilerin yer almasına neden olabilmektedir. ni tercih ederek sağlıklı bir şekilde kombilerinizin bakımını yaptırabilirsiniz. www.cesurteknik.com 7/24 teknik servis hizmetini sizlerle buluşturmaktadır. Kombi servisi her zaman güler yüzlü hizmetinin yanında teknik donanımı ve yedek parça servisi ile beraber müşteri memnuniyetini üst noktalara ulaştırmıştır. Kombi servislerinin bakım ve tamir hizmetleriniz sonucunda değiştirilen parçalar bir yıllık garanti altında tutulmaktadır.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.