Pendik sınavı

Pendik sınavı

Anadolu Selçukspor ligin ilk yarısında puan ve galibiyet siftahını yaptığı Pendikspor karşısına bu kez deplasmanda çıkacak. Pendik Stadyumunda oynanacak mücadele saat 13. 30’da başlayacak. Yeşil-beyazlı ekip bu maçı kazanarak alt sıralardan uzaklaşmak is

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grupta mücadele eden Anadolu Selçukspor  sezonun 27. hafta karşılaşmasında deplasmanda Pendikspor ile karşılaşacak saat 13. 30’da başlayacak karşılaşma Pendik Stadyumunda oynanacak. Maçı Caner Ak yönetecek. Caner Ak’ın yardımcılıklarını Murat Temel ve Fatih Karatağ yapacak. Karılaşmanın 4. Hakemi ise Burak Cem Tahiroğlu. Dün sabah saatlerinde İstanbul’a giden Anadolu Selçukspor’da Centone Karagümrük maçında kırmızı kart gören kaptan Fikret Topaloğlu forma giyemeyecek.

ANADOLU PENDİK’LE SİFTAH YAPMIŞTI

2014-2015 sezonun ilk galibiyetini ve puanlarını Pendikspor karşısında alan Anadolu Selçukspor bu maç sonrasında iyi bir çıkış yakalamıştı.Konya Anadolu Selçukspor ligin ilk yarısında Konya’da oynanan müsabakayı Halil İbrahim Sönmez ve Yunus Emre Yalçın’ın golleri ile 2-1 kazanmıştı. Sezona Zafer Turan ile başlayan ancak  6 haftada puan yüzü göremeyen Anadolu Selçukspor sezonun 7.haftasında Centone Karagümrük deplasmanına Abdurrahman Baysangur nezaretinde çıktı. Bu maçtan 1-0 yenik ayrılan yeşil-beyazlı ekip sezonun 8. Hafta maçında sahasında 6’da 6 yapan Pendikspor’u konuk etmiş ve karşılaşmadan 2-1’lik galibiyetle ayrılarak 2014-2015 sezonunun ilk galibiyetini ve puanlarını almıştı. Yeşil-beyazlı ekip bu maçla birlikte çıkış yakalayarak üst sıralara doğru tırmandı.

PENDİK SAHASINDA TEK MAÇ KAYBETTİ

Anadolu Selçukspor’un rakibi Pendikspor iç sahada rakiplerine kaybetmiyor. İstanbul temsilcisi bugüne kadar sahasında 12 karşılaşma oynadı ve sadece tek yenilgi aldı.  Kalan 11 maçta ise 7 galibiyet 4 beraberlik alarak 25 puan topladı. İstanbul temsilcisi bu maçlarda 24 gol atıp 14 gol yedi.

ANADOLU DEPLASMANDA İYİ

Rakibi iç sahada başarılı olurken Anadolu Selçukspor ise deplasmanda başarılı sonuçlara imza atıyor.  Bugüne kadar deplasmanda 12 maç oynayan yeşil-beyazlı ekip bu maçlarda 4 galibiyet 3 beraberlik 5 yenilgi aldı. Deplasmanda rakiplerine 14 gol atan Anadolu Selçukspor kalesinde de 14 gol gördü.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.