PEMA başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

PEMA başarılı öğrencilerini ödüllendirdi

PEMA Koleji 28 Mart 2017 Perşembe Günü açıklanan Yüksek Öğretime Geçiş Sınavı (YGS)'de ilk bine girip derece alan öğrencilerine plaket takdim töreni düzenledi.

YGS'de başarı yakalayan öğrencilere okulun öğretmenleri tarafından plaket verilirken öğrencilerin heyecanlı halleri dikkatlerden kaçmadı. Yakalanan bu başarılardan dolayı PEMA Koleji olarak büyük bir memnuniyet içerisinde olduklarını dile getiren PEMA Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve Fizik Öğretmeni Hasan Cahit Koç, yakalanan bu başarıların tesadüf olmadığını doğru ve disiplinli çalışmalar sonucunda elde edildiğini söyledi. Koç, “Başarıda sınır tanımayan ve daima rekora koşup yalnızca kendisini rakip gören PEMA Koleji açıklanan YGS sonuçlarına göre eğitim camiasında dikkatleri üstüne çekti. Konya'da ve Türkiye'de adından söz ettirdi. Elde edilen bu büyük başarıyla PEMA Koleji başarısının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtladı.”

img_9566.jpg

BAŞARILARLA YETİNMEYECEĞİZ

PEMA Koleji öğrencilerinin başarı tablosundan da bahseden Koç, “İlk 500'de 18, ilk binde 20 öğrencimiz bulunmaktadır. Okul başarı puan ortalamamız bu sene sorular zor olmasına rağmen 7 ile 10 puan arasında artış göstermiştir. Başarılarımız asla tesadüf değildir. Bu tablo; çalışmanın, disiplinin, özverinin ve mükemmel ve mesleğine aşık bir öğretmen kadrosunun başarısıdır. Bizler PEMA'nın yöneticileri olarak sahadayız, sınıftayız öğrencilerimizle her daim iç içeyiz. Öğrencilerimizin sadece akademik olarak değil, sosyal ve kültürel olarak da yetişmelerini sağlıyoruz. Bir PEMA'lı sorumluluk sahibidir, çalışkandır, dürüsttür, lider ruhludur, bayrağını ve vatanını sever, manevi hassasiyetlere sahiptir” dedi. Bu başarılarla da yetinmeyeceklerini vurgulayan Koç şu ifadelerle sözlerini noktaladı: “Yılmadan, durmadan çalışmaya devam edeceğiz. Yakalanan bu başarıları daha üst seviyeye çıkaracağız. Her şeyden önemlisi vatanımız için ahlaklı, sağlıklı, duyarlı, başarılı nesiller yetiştireceğiz.”

Yapılan açıklamaların ardından dereceye giren öğrenciler, PEMA Koleji öğretmenleri ve yönetim kadrosuyla hatıra fotoğrafı çektirmesiyle program son buldu.

MEHMET ALİ NURULLAHOĞULLARI

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.