Pelikancılar out, hocacılar in!

Pelikancılar out, hocacılar in!

Ahmet Davutoğlu'nun AKP'nin genel başkanlığından gitmesi ve sonrasında yaşananlar, Beştepe ile arasının bozuk olduğuna dair iddiaları gündeme getirmişti.

Milli Gazete yazarı Ahmet Yavuz, bugünkü yazısının "Pelikancılar out, hocacılar in!" başlıklı bölümünde "reis" ve "hoca" arasındaki yakınlaşmayı yazdı.

Pelikancılar out, hocacılar in!

Pelikancılar bastırmış, Davutoğlu başbakanlıktan ayrıldıktan sonra da gelen ekip, hocanın ekibini komple tasfiye etmişti. Şimdi hocacılar ilk kez Reis’le bağlantı kurdu. Geçen 1,5 yıllık zaman zarfında çok yıprandıklarını ilettiler. Ancak hiçbir zaman partide nifak çıkarmayı düşünmediklerini de aktardılar. Meclis’te anayasa değişikliği, referandum, kongre/kabine süreçlerindeki “sadık” tavırlarını anlattılar.

Reis de gelen ekibi güzel karşılıyor. Arada oluşan mesafeden duyduğu rahatsızlıktan… Bu ayrışmayı 2019’a kadar hep birlikte gidermekten söz ediyor!

Hatta 2019’a doğru, “milletle doğrudan irtibatı olanlarla” yola devam edileceği gündeme geliyor.

Reisçilik oynayanlara, “Kimse benim adıma racon kesemez, ben keserim” paylamasından sonra raconcular da, kendi aralarında günah keçisi arayadursun, hocacılar atakta…

Ahmet Yavuz'un bugünkü yazısının tamamı için tıklayın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.