Peker'den 'oluk oluk kan akacak' açıklaması

Peker'den 'oluk oluk kan akacak' açıklaması

Rize'de 'teröre lanet' mitingi düzenleyen ve sözleriyle tepki çeken Sedat Peker açıklama yaptı. İşte Sedat Peker'in o açıklaması.

'Oluk oluk kan akacak' sözleriyle gündeme oturan ve tepki çeken Peker, açıklamasında, "Mitinginde yaptığım konuşmanın bir bölümü bu olayı kastediyormuşum gibi sosyal medyada kullanan zavallılara gerçekten acıyorum" dedi.

Rize'de düzenlenen mitingte konuşma yapan Sedat Peker, "Büyük hata yapıyorlar. Hatalarını fark ettikleri zaman her şey için çok geç olacak. Adeta dünyanın şah damarları kesilmişçesine oluk oluk kanları akacak. Nehirler dolusu kanları aktıkları zaman anlayacaklar" demişti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Sedat Peker, “Ankara’da Barış eylemine karşı yapılan dünyadaki en hain saldırılardan biri olan bu bombalı saldırıyı, bildiğim tüm kötü kelimelerle lanetliyorum” dedi.

'GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ YORGUN DÜŞERSE...'

Peker, “Mitinginde yaptığım bir konuşmanın, akıl almayacak alakasızlıktaki bir bölümünü alıp sanki yaşanan bu olayı kastediyormuşum gibi sosyal medyada kullanan zavallılara ise gerçekten acıyorum” dedi.

Peker kendini şu sözlerle savundu:

“Ben konuşmamda ülkemizin askeri, polisi, istihbaratı ayaktadır, bu yüzden terör olayları karşısında ülkemizde kaos çıkmaması anlamında hiçbir şey yapmamalıyız, diyorum. Şehit haberi duyduğumuz zaman gerekirse ellerimizi kanatırcasına ısırmalı ancak gene de bir şey yapmamalıyız, diyorum. Daha sonrasında ise ülkemize karşı düşmanlık beslediğine inandığım ülkelerin isimlerini sayıp bu ülkelerin terör örgütlerini koruduğunu ve eğittiklerini söylüyorum. Terör örgütlerinden daha önemli düşmanımız ise bu ülkelerdir, diye belirtiyorum. Daha sonrasında yüce Allah göstermesin eğer ki bir gün güvenlik güçlerimiz yorgun düşerse ve yetersiz kalırsa vatandaşımızın kendini koruma hakkı doğduğu zaman, adeta dünyanın şah damarları kesilmiş gibi onların oluk oluk kanlarını akıtacağız diyorum.” (Milliyet)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.