Pazarspor'da İlk İmzayı Büşra Karabıyıkoğlu Attı

Pazarspor'da İlk İmzayı Büşra Karabıyıkoğlu Attı

Yeni sezon için Ağustos ayından itibaren hazırlıklara başlayacak olan Pazarspor Bayan Hentbol takımı ilk transferini yaptı. Sezon hazırlıkları öncesi kadrosunu oluşturmaya da başlayan Hentbol takımı ilk transferini Büşra Karabıyıkoğlu...

Yeni sezon için Ağustos ayından itibaren hazırlıklara başlayacak olan Pazarspor Bayan Hentbol takımı ilk transferini yaptı. Sezon hazırlıkları öncesi kadrosunu oluşturmaya da başlayan Hentbol takımı ilk transferini Büşra Karabıyıkoğlu ile gerçekleştirdi.

Geçen yıl Van Gençlikspor takımının formasını giyen 1991 doğumlu oyuncu Pazarspor Bayan Hentbol takımı ile bir yıllık anlaşma imzaladı. Büşra bu yıl Pazarspor’u şampiyon yapmak için tüm güçleri ile çalışacaklarını dile getirdi.

Pazarspor salon sporlarından sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal Üst, "Yeni sezon için transferlere hayırlısı ile başladık, ilk transferimizi Büşra ile yaptık ve kısa sürede başka anlaşmalarda gelecek. Hem görüşmede olduğumuz hem de prensipte anlaştığımız oyuncular var, onlara da imzaları attırıp inşallah şampiyonluğa aday bir kadro oluşturacağız." dedi.

Teknik Direktör Fatma Badoğlu ise yaptığı açıklamada, "Büşra ile ilk transferimizi gerçekleştirdik. Görüşmelerimizin devam ettiği oyuncular var ve kısa sürede yeni transferlerimiz de gelecek. Ağustos ayı itibarı ile de salona girip çalışmalara başlayacağız. İlk bölümü kondisyon ağırlıklı çalışmaların olacağı sezon hazırlıklarımızda ikinci bölümde teknik taktik çalışmalara ve hazırlık müsabakalarına yer vereceğiz." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.