Paykasa Mobil Ödeme

Paykasa Mobil Ödeme

Paykasa Mobil Ödeme

Online ödeme aracı olarak müşterilerine hizmet veren , ön ödeme sistemine sahip sanal bir karttır. Bu avantajlı kredi kartını internet üzerinden satın aldıktan sonra anlaşmalı tüm sitelere para aktarımı yapabiliyoruz. Kartımız tamamıyla ön ödeme sistemine sahip olduğu için öncelikle ödeme işlemini yapmamız ve kartı satın almamız gerekiyor. Paykasa mobil ödeme fırsatı sayesinde ödemeleri anlık olarak yapabiliyoruz. Paykasa kartlarımızın ödemelerini havale, EFT ve kredi kartı gibi seçeneklerle yapabiliyoruz. Cep telefonlarından Paykasa sitelerine giriş yaptıktan sonra, yatırım işlemlerini mobil bankacılık uygulamaları üzerinden anlık şekilde yapabilmek mümkün olacaktır.

Paykasa Nasıl Satın Alınır?

Banka kredi kartlarında karşımıza çıkan yoğun prosedürler, Paykasa kartlarda karşımıza çıkmıyor. Bilindiği üzere bankalardan kredi kartı almak için belirli belgelerle şubelere başvurmak ve sonrasında banka onayını beklemek gerekiyor. Bu süre ortalama 1 haftaya kadar uzuyor. Ancak internet üzerinden Paykasa satış anlaşmalı sitelere girdiğimiz zaman, kendimize 5 dakika içinde bir satın alabiliriz.

Satın alma işlemleri için sitelere erişim sağladığımız anda ilk önce üyelik formları karşımıza sunulacaktır. Bu formları doldurarak kendimize ücretsiz şekilde bir hesap açmış oluyoruz. Hesap açma işlemlerinin hemen ardından avantajlı Paykasa kart paketleri bizlere sunulur. Paketlerin içeriğinde minimum 10 Euro limitten başlayan kartlar bulunuyor. Söz konusu kart limitleri 500 Euro düzeyine kadar çıkacaktır. Bütçemize en uygun gelen kartın üzerine dokunduğumuz zaman önümüze ödeme menüsü çıkacaktır.

Buradan istediğimiz ödeme seçeneğini bularak kartımızın ön ödemesini yapabiliriz. Ödemelerini Havale ya da EFT seçeneğiyle yapacak olan kişilerin, canlı destek hattına başvurarak güncel bir hesap numarası alması gerekiyor. Ödeme yaptıktan sonra bizlere online olarak bütün kart bilgileri ulaştırılır. Bu bilgileri kullanarak anlaşmalı tüm sitelere Paykasa ile ödeme yapabiliriz.

Paykasa Kartın Avantajları Nelerdir?

Paykasa kartların en büyük avantajı hızlı ve zahmetsiz şekilde online ödeme yapabilme imkanı vermesidir. Kartımızı hiçbir uğraş göstermeden online olarak 5 dakika içinde alabilir ve sitelere saniyelik ödeme yapabiliriz. Kartımız tek kullanımlık özellik gösterdiği için müşterilerine ait hiçbir veriyi içermez. Bu sayede internet ödemelerimiz daha güvenilir şekilde gerçekleşmiş olacaktır. Özellikle banka kredi kartlarını internette kullanırken tereddüt yaşayan kişiler, Paykasa kartlar ile daha güvenilir ödeme yapabilir. Bunun yanı sıra satın alacağımız Paykasa kartların ön ödeme sistemine sahip olması, fiziki nitelik taşımaması ve hiçbir aidat ücretinin olmaması; öne çıkan diğer avantajları arasındadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.