Paykasa Kart Almanın Altın Kuralları

Paykasa Kart Almanın Altın Kuralları

Paykasa, tüm dünya ülkeleri tarafından kullanılan, tek kullanımlık bir sanal kart olan ve internet üzerinden kolay ve güvenilir alışveriş yapmanızı sağlayan bir ödeme yöntemi olarak tanımlanabilir.

Paykasa, tüm dünya ülkeleri tarafından kullanılan, tek kullanımlık bir sanal kart olan ve internet üzerinden kolay ve güvenilir alışveriş yapmanızı sağlayan bir ödeme yöntemi olarak tanımlanabilir. Bu kartın en önemli avantajı, internet üzerinden yapacağınız alışverişlerinizin tamamen güvenli olmasını sağlamasıdır.  işlemi ile bu karta hemen sahip olabilmeniz mümkündür.

 

Paykasa nasıl bir karttır;

 

Paykasa tamamen sanal bir karttır. Bu kart tek kullanımlık özelliğe sahiptir. İnternet üzerinden satın alnın bu kartın para birimi Euro’dur. Kartın üzerinden 16 haneli numara bulunur ve bu kart numarası ile alışveriş yapmanız sağlanır.

 

Paykasa kartın para birimi neden Euro olarak belirlenmiştir?

 

Bu kart dünyanın her yerinde kullanılmaktadır. Bu nedenle kartın para birimi dünya genelinde geçerli para birimi olan Euro olarak belirlenmiştir. Bu kartın numarasını dünyanın her yerinde rahatlıkla kullanabilir ve alışverişlerinizi istediğiniz yerden gerçekleştirebilirsiniz.

 

Paykasa kartın içinde param kalırsa ne olur?

 

Bu kartın içinde bulunan paralar, tek seferlik kullanım içindi. Zaten kartın güvenli olması da buradan gelir. Bu kart kullanıldıktan sonra otomatik olarak iptal olmaktadır. Bu nedenle kartın içindeki miktarın tamamı kadar alışveriş yapmanız tavsiye edilir. Çünkü kartın içinde kalan miktarı alma şansınız yoktur.

 

Paylasa kartı nasıl satın alabilirim?

 

 işleminin gerçekleştirildiği internet siteleri üzerinden kolaylıkla kartınızı alabilirsiniz. Bu sitelerin güvenilir olmasına dikkat etmeniz çok önemlidir. Ön ödemeli olan bu kartı satın aldıktan sonra ise istediğiniz alışverişler için kullanabilirsiniz.

 

Paykasa bozdurma yapabilir miyim;

 

Bu kartı satın aldıktan sonra harcama yapmadığınız süre boyunca tekrar içindeki miktarın hesabınıza aktarılmasını sağlayabilirsiniz. Bozdurma işleminde kartın içinde bulunan miktar tam olarak hesabınıza yatırılır. Ancak bu işlemi de bir kez yapabilirsiniz. Çünkü bozdurma ya da ödeme işlemlerinden sonra kart otomatik olarak iptal olmaktadır.

 

Ne kadarlık kart satın alabilirim;

Paykasa’nın farklı siteler üzerinde farklı çeşitleri bulunmaktadır. Bu sorunun cevabı istediğiniz miktara göre değişiklik gösterir. 10 Euro’dan başlayan kartlar 200 Euro’ya kadar satın alınabilmektedir.

 

Sizler de internet sitelerinden güvenilir olarak alışveriş yapmak istiyorsanız, paykasa al işlemini kullanarak kartınıza hemen sahip olabilir ve huzurla alışveriş yapabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.