Paspasın Altından Kaçak Göçmen Çıktı

Paspasın Altından Kaçak Göçmen Çıktı

Edirne Pazarkule Sınır Kapısı’nda bir otomobilde yapılan aramada paspasın altına yapılmış özel bölmede Suriye uyruklu bir kaçak göçmen çıktı.Yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmek isteyen kaçaklar her türlü yöntemi deniyor....

Edirne Pazarkule Sınır Kapısı’nda bir otomobilde yapılan aramada paspasın altına yapılmış özel bölmede Suriye uyruklu bir kaçak göçmen çıktı.

Yasa dışı yollardan Avrupa ülkelerine geçmek isteyen kaçaklar her türlü yöntemi deniyor. Daha önce valiz içerisinde bir kaçağın yakalandığı Türkiye ile Yunanistan arasındaki Pazarkule Sınır Kapısı’nda bir ilginç kaçak geçiş yöntemi daha ortaya çıkarıldı. Yurt dışına çıkış yapmak üzere gümrük sahasına giren İ.A.D isimli şahsın kullandığı yabancı plakalı otomobil, gümrük görevlileri tarafından durduruldu.

Şüphe üzerine yapılan detaylı aramada otomobilin ön ve arka koltuğu arasındaki tabanda paspasın altında gizli bir bölme tespit edildi. Gizli bölmenin kapağını açan görevliler, yasa dışı yollardan Yunanistan’a geçmeye çalışan Suriye uyruklu bir kaçağı buldu.

Olayla ilgili 3 kişi hakkında işlem yapıldı. Gümrükteki işlemleri tamamlanan şahıslar adliyeye sevk edildi. Yakalanan kaçak, göçmen Edirne Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.