Paslar Jonsson ve Milosevic’ten 

Paslar Jonsson ve Milosevic’ten 

İttifak Holding Konyaspor’un orta sahasında forma giyen oyuncular arasında geride kalan 26 hafta  enfazla isabetli pası Jonsson ve Milosevic yaparken bu iki oyuncuyu Jevtovic takip etti.

İttifak Holding Konyaspor’un orta sahasında forma giyen oyuncular arasında geride kalan 26 hafta en fazla isabetli pas yapan oyuncu Jens Jonsson oldu. Jonsson 26 maçın tamamında forma giyerek takımın da en istikrarlı oyuncuları arasında yer aldı. Tecrübeli oyuncuyu bu alanda takip eden diğer orta saha oyuncuları ise Deni Milosevic ve Marko Jevtovic oldu. 

TAKIMDA 1. SÜPER LİGDE 5. SIRADA 

Danimarkalı oyuncu oynadığı 26 maçta takımın en fazla isabetli pas yapan orta saha oyuncusu oldu. Jonsson yaptığı bin 156 pasla  Süper Ligde ise beşinci sırada yer aldı. Ligin en fazla isabetli pas yapan orta saha oyuncusu bin 350 pasla Muhammed Elneny olurken  başarılı futbolcuyu, bin 325 pasla Fenerbahçe’den Luiz Gustavo takip etti. Bu istastikte 3. sırayı ise Beşiktaş’ın tecrübeli oyuncusu Atiba Hutchison aldı. Bin 304 isabetli pas yapan Kanadalı oyuncuyu Trabzonspor’dan  Jose Sosa takip etti. Jens Jonsson 26 maçın tamamında yeşil-beyazlı formayı giyerek 2 bin 236 dakika sahada kaldı. Cezalı duruma düşmeyen ve sakatlık sorunu da yaşamayan deneyimli orta saha oyuncusu, takımımın en istikrarlı oyuncusu olarak dikkati çekiyor.

JONSSON’DAN SONRA MİLOSEVİC

İttifak Holding Konyaspor’da  en fazla isabetli pas yapan ikinci orta saha oyunucusu Boşnak Deni Milosevic oldu. Bin 137 isabetli pas yapan tecrübeli oyuncu yeşil-beyazlı ekipte 2. olurken Süper Lig sırılamasında ise 6. sırada yer aldı.  Konyasporda Jens Jonsson'dan sonra en çok forma giyen isim Boşnak oyuncu Deni Milosevic oldu. Yeşil-beyazlı takımda 4. sezonunu geçiren 25 yaşındaki oyuncu, 25 maçta 2 bin 132 dakika sahada kaldı. Takımının istikrarlı isimleri arasında yer alan Milosevic, cezası sebebiyle ligde bir maçı kaçırdı. 

3. SIRADA MARKO JEVTOVİC

İttifak Holding Konyaspor’un orta sahasında forma giyen oyuncular arasında geride kalan 26 hafta en fazla isabetli pas yapan oyuncu Jens Jonsson ve Deni Milosevic olurken bu futbolcuları takip eden isim ise Marko Jevtovic oldu. Sırp oyuncu  26 maçın 17’sinde forma giyerken bu maçlarda  

723 isabetli pas yaptı. Jevtovic bu istatistiği ile Konyaspor’da 3. sırada yer alırken  Süper Ligde ise 28. sırada yer aldı. 

FERHAT TÜRKOĞLU 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum