Paşa'ya gidiyoruz

Paşa'ya gidiyoruz

Lig'in 6. haftasında İstanbul Başakşehirspor ile kendi saha ve seyircisi önünde golsüz berabere kalan Torku Konyaspor, kaybettiği puanları, İstanbul takımı Kasımpaşa'dan telafi etmek istiyor

Torku Konyaspor’da hazırlıklar bugün tamamlanacak ve takım öğleden sonra İstanbul’a gidecek. Ligin 7. haftasının açılış maçında Kasımpaşa ile deplasmanda karşılaşacak olan Torku Konyaspor’da önceki akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenmana tedavilerine devam edilen Ömer Ali Şahiner ve Ciprian Marica ile Jagos Vukovic katılmadı. Antrenmanda Ali Çamdalı takımdan ayrı düz koşu yaparken, Volkan Fındıklı ise taktik çalışmada yer almadı ve takımdan ayrı çalıştı. Dün de taktik ağırlıklı bir çalışma yapan Kartallar, hazırlıkları bugün sabah antrenmanıyla tamamlayacaklar ve öğleden sonrada İstanbul’a uçacaklar. Yeşil-beyazlı takımda Djalma’nın durumunun iyi olduğu, Ömer Ali'nin oynamasının zor olduğu bildirildi.

GOLCÜLERDEN SES YOK

Torku Konyaspor’un gol ayakları Marica ve Rangelov 6 hafta da sadece bir’er kez rakip fileleri havalandırdı. Sezon başında golcü olarak büyük ümitlerle transfer edilen Rumen oyuncu Marica sadece Erciyes maçında penaltıdan bir gol atarken, Bulgar futbolcu Rangelov ise Fenerbahçe maçında penaltıdan bir gol kaydetti.  Torku Konyaspor’un 6 hafta da attığı 5 golden 2’sini Eskişehirspor ve Balıkesirspor maçlarında Torje atarken, diğer bir golü de Balıkesirsporlu A. Hamit kendi kalesine attı. Torku Konyaspor yönetimi ve teknik adamlarının transfer etmedikleri Yunan oyuncu Gekas ise, geri döndüğü eski takımında geride kalan 6 hafta da 7 gol atarak gol krallığında ilik sıraya yerleşti. Gekas geçen sezon Konyaspor’da 13 gol kaydetmişti.

Öte yandan, Torku Konyaspor'lu taraftarlar, futbolculara mesaj göndererek, yarın oynanacak olan Kasımpaşa maçından paşa paşa puan istediklerini, futbolcuların da bunu başarabilecek güce ve inanca sahip olduklarını söylediler.

Recep ÇINAR
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.