Partizan, Kendini Evinde Gibi Hissediyor

Partizan, Kendini Evinde Gibi Hissediyor

Banvit-Partizan Eurocup mücadelesi öncesi Türkiye'de bulunan Sırbistan'ın Partizan takımı sabah Kara Ali Acar Spor Salonu'nda son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Partizan Başantrenörü Dusko Vujosevic, Banvit yetkililerinin...

Banvit-Partizan Eurocup mücadelesi öncesi Türkiye'de bulunan Sırbistan'ın Partizan takımı sabah Kara Ali Acar Spor Salonu'nda son antrenmanını yaparak maç saatini beklemeye başladı. Partizan Başantrenörü Dusko Vujosevic, Banvit yetkililerinin gösterdikleri ilgiye teşekkür etti. Vujosevic, burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti.

Geçen hafta Galatasaray - Kızılyıldız maçı öncesinde bir Sırp taraftarın ölümüyle sonuçlanan gelişmeler üzerine Türkiye'ye gelişleri ve güvenlikleri konusunda soru işaretleri bulunan Partizan, kendilerine Türkiye'ye girişlerinden itibaren gösterilen ilgiden son derece memnun kaldıklarını bildirdi.

Türkiye'ye girişlerinde İstanbul Atatürk Havalimanında TBF yetkilileri tarafından karşılanan Sırbistan ekibi, Banvit BK'nın kendilerine tahsis ettiği otobüs ile dün akşam saatlerinde Bandırma'ya ulaştı. Yalova'da gemiden inişlerinde Banvit BK Takım Menajeri Turgay Zeytingöz ve Banvit yetkilileri tarafından çiçek ve ikramlarla karşılanan Partizan takımını bu sabah gerçekleştirdikleri antrenman sonrasında ise Banvit BK Başkanı Özkan Kılıç ziyaret etti.

Yanında bulunan Banvit BK eski kaptanı ve aynı zamanda Sırbistan vatandaşı Miroslav Radosevic ve Genel Menajer Turgay Çataloluk ile beraber antrenman sonrasında Partizan Coach'u Dusko Vujosevic ile görüşen ve 'hoş geldiniz' diyen Başkan Özkan Kılıç konuşmasında, İki ülkenin ve ülke takımlarının dost ve arkadaş olduğunu, bundan sonrasında da bu dostluğun artarak süreceğine olan inancını yineledi.

Kılıç ayrıca, Banvit ailesi olarak bundan önce misafirleri olan tüm takımlara olduğu gibi Partizan takımının da Bandırma'da bulundukları sürece rahat etmeleri için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini ifade etti.

Partizan Coach'u Dusko Vujosevic de şimdiye kadar gösterilen ilgi için teşekkürlerini sunarken, burada kendilerini evlerinde gibi hissettiklerini ifade etti. Tatlı ve meyve ikramında bulunulan Partizan takımı antrenman sonrası Bandırma'da konakladıkları otellerinin yolunu tuttu.

Banvit-Partizan Eurocup karşılaşması bugün 19.00'da Kara Ali Acar Spor Salonunda oynanacak ve NTV Spor kanalından canlı olarak yayınlanacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.