Parti Heyetleri Yarın Bayramlaşacak

Parti Heyetleri Yarın Bayramlaşacak

TBMM’de grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP, HDP ile diğer partilerin bayramlaşma programları partilerin genel merkezlerinde yarın yapılacak. İlk bayramlaşma AK Parti ile CHP arasında saat 09.30’da gerçekleştirilecek. Parti heyetlerinin birbirlerini...

TBMM’de grubu bulunan AK Parti, CHP, MHP, HDP ile diğer partilerin bayramlaşma programları partilerin genel merkezlerinde yarın yapılacak.

İlk bayramlaşma AK Parti ile CHP arasında saat 09.30’da gerçekleştirilecek. Parti heyetlerinin birbirlerini ziyareti saat 13.00 sıralarına kadar sürecek.

AK Parti’den; Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Salih Kapusuz, MKYK Üyesi-İstanbul Milletvekili Mehmet Muş, Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Meryem Göka, Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Neslihan Cenk, bayramlaşma için gelecek diğer parti heyetlerini ağırlayacak. AK Parti’nin teşkilat ile bayramlaşması saat 14.00’te genel merkezde yapılacak.

CHP’den Genel Başkan Yardımcısı Seyhan Erdoğdu, CHP PM Üyesi Milletvekili Levent Gök ve CHP PM üyesi Faruk Demir, bayramlaşmaya gelen siyasi parti heyetlerini ağırlayacak. CHP Genel Başkan Yardımcısı M. Emrehan Halıcı, CHP PM üyeleri Gaye Usluer ile Umut Akdoğan ise CHP adına siyasi partileri ziyaret ederek bayramlaşacak. CHP genel merkezi lobisinde örgüt ve vatandaşlarla bayramlaşma 13.30-14.30 saatleri arasında yapılacak.

BAHÇELİ, ANKARA'NIN ARDINDAN İSTANBUL VE İZMİR'DE BAYRAMLAŞACAK

MHP Genel Başkan Yardımcısı-Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan, Genel Sekreter Yardımcısı Abbas Bozyel ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Bulduk Özdemir’den oluşan heyet, saat 09.00’dan itibaren diğer siyasi parti heyetlerini kabul edecek. MHP Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Karakaya, Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Sema Doğan ve Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Halil Öztürk’ten oluşan heyet, saat 09.00’dan itibaren diğer partileri ziyaret edecek.

Bugün Ankara'da vatandaşlarla Ankara Spor Salonu'nda bayramlaşma törenine katılan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bayramın 2. günü saat 14.00’te İstanbul Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, 3. günü saat 15.00’te İzmir Halkapınar Spor Salonu’ndaki bayramlaşma etkinliklerine katılacak.

HDP’nin bayram kabulleri ise Kızılay Mithatpaşa Caddesi üzerindeki genel merkezinde yapılacak. BBP ile Saadet Partisi’nin bayramlaşma etkinlikleri de saat 09.30’da partilerinin genel merkezlerinde başlayacak. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, parti genel merkez binasında partililer ve vatandaşlarla saat 13.00’te bayramlaşma törenine katılacak.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.