Paolo Hurtado formaya kavuştu

Paolo Hurtado formaya kavuştu

Atiker Konyaspor’da başarılı oyuncu Paolo Hurtado’nun tekrar takıma dönmesi ikinci yarı öncesinde camiaya büyük sevinç yaşattı. Yeşil-beyazlı camia ikinci yarıda başarılı oyuncudan çok büyük beklenti içinde

Atiker Konyaspor’un sezon başında Vitoria Guimares takımından transfer ettiği Paolo Hurtado uzun bir aradan sonra formasına tekrar kavuştu. Başarılı oyuncu Antalya kampında oynanan 2. Hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Altınordu’ya karşı forma giydi.

Atiker Konyaspor’da büyük umutlarla transfer edilen Perulu 10 numara Paolo Hurtado için 2.yarı yeni bir başlangıç olacak. İdman eksikliği nedeniyle sezonun ilk haftalarında yeterli şansı bulamayan, tam oynamaya başladığı dönemde ise milli maçtaki sakatlığı nedeniyle kadroya giremeyen yıldız futbolcunun ikinci yarıda takıma katılarak büyük katkı vermesi bekleniyor  Sakatlığı geçen ve takımla çalışmalara başlayan Hurtado devre arası kampında oynanan Altınordu maçında  forma  giymesi  ikinci yarı öncesinde taraftarı mutlu etti.  

Yeşil-beyazlıların teknik patronu Aykut Kocaman’ın ise Hurtado ile ilgili görüşleri merak ediliyordu. Deneyimli teknik adamın Perulu oyuncuyu çok beğendiği öğrenilirken, “Ayaklarına çok hakim. Kilit pasları ise rakip için öldürücü nitelikte. İkinci yarıda ondan çok faydalanacağız. Konyaspor için yeni bir transfer olacak gibi” dediği öğrenildi.  
Atiker Konyaspor’da sezonun ilk yarısında beklentilerin altında kalan ve en az süre alan yeni transfer Paolo Hurtado’nun ligin ikinci yarısında takımın yeni transferi olması bekleniyor. Konyaspor’a geldiği günden bu yana 2 kez sakatlanan Hurtado bu sezon yeşil-beyazlı forma altında 6 maça çıkarken 219 dakika sahada kaldı. Hurtado çıktığı 6 maçta 1 gol ve 1 asist yaptı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.