Yeni başkanı kim olacak?

Yeni başkanı kim olacak?

Konya Pancar Ekicileri Genel Kurulu'nda Recep Konuk'un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde şu an için 4 adayın ismi geçiyor...

26 Ağustos 2017 tarihinde yapılacak 65. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi  Genel Kurulu'nda Recep Konuk'un yeniden aday olmayacağını açıklamasının ardından kulis çalışmaları hızlandı.

Seçimlerde şu an için üç adayın ismi geçiyor. Daha da önce de Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Genel Başkanlığı'na aday olan Selçuk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mevlüt Mülayim yeniden başkanlığa talip. Prof. Dr. Mülayim, Konya Şeker'in sahipsiz bırakılmayacağını, çiftçilerimizin mağdur olmaması için gerek duyulduğunda, her zaman göreve hazır olduklarını söyledi.

1872055_res_41(2).jpg

Eski Ziraat Mühendisleri Odası (ZMO) Konya Şube Başkanı Özkan Taşpınar'ın da adaylar arasında ismi geçiyor. Taşpınar'ın yapılacak istişarelerin ardından adaylığını açıklayacağı belirtildi. 2007 yılında Demokrat Parti (DP) İl Başkanlığı da yapan Taşpınar, Recep Konuk ile birlikte DP'den Konya Milletvekili adayı olmuştu.

ozkan-taspinar.jpg

Eski Doğru Yol Partisi Konya milletvekillerinden Mehmet Ali Yavuz'un da başkanlık için aday olacağı kulislerde konuşuluyor.

682040.jpg

TOPBAŞ DA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Eski Karatay Ziraat Odası Başkanı Lütfi Topbaş da sosyal medyası hesabından genel kurulda aday olacağını açıkladı. Topbaş, açıklamasında şunları söyledi: Konya Pancar Ekicileri Kooperatifinin 26 Ağustos 2017’de gerçekleştirilecek Genel Kurulunda aday olduğumu açıklarken, seçimlerimizin gerek çiftçilerimize gerekse ülkemize hayırlı olması dileği ile kamuoyuna saygılar sunarım”

20768271_104535043600708_3036995046861319287_n.jpg

İBRAHİM BÜYÜKEKEN merhabahaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum