Paniğe gerek yok

Paniğe gerek yok

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek ligde bulundukları konumla ilgili olarak camiaya paniğe gerek yok mesajı verdi.

Atiker Konyaspor teknik direktörü Mehmet Özdilek Kayacık Tesislerinde basın mensupları ile bir araya geldi. Gerçekleşen toplantıda Özdilek bir çok konu hakkında açıklamalarda bulundu.

OYUNCULARIMIN REAKSİYONLARINDAN SON DERECE MEMNUNUM

Tecrübeli teknik adam takıma geldiği günden buyana oyuncuların gösterdiği reaksiyondan memnun olduğunu ifade ederek, “ Yaklaşık 1 ay oldu ve her geçen hafta, her geçen maç performansının üzerine koyarak iyi işler yapan ve yoluna devam eden bir Atiker Konyaspor var. Bunu Konya spor kamuoyu, sizler ve taraftarlarımız da görüyor. Bu yeterli mi? Tabiki de değil. Yapacağımız daha çok iş var. Ama her şey bir anda olmuyor. Bunu da biliyoruz. Tek düşüncemiz; ilk yarının tamamlanmasına kadar olan sürede oynayacağımız Süper Lig, UEFA Avrupa Ligi ve ZTK maçlarında en iyi sonuçları almak. Bunun için çalışıyoruz. Herkesin durumun farkında olduğunu söyleyebilirim” dedi.

PANİĞE GEREK YOK

Ligdeki bulundukları konumla ilgili olarak konuşan teknik direktör Mehmet Özdilek, “Paniğe gerek yok. Stres yapacak bir şey yok. Güçlü bir camiamız. Tecrübeli ve iyi bir takımız. Çok önemli değerlerimiz var. Taraftarımız çok güçlü. Bizim hedefimiz belli, diğer sözleri telaffuz bile etmek istemiyorum. Daha üst sıralara çıkacağımıza inanıyorum. Sezonun ikinci yarısı daha çok zor geçecek. Yapacağımız hamlelerle daha iyi noktalara gelmek istiyoruz” dedi.

TARAFTARIMIZ BİZİ DESTEKLEMEYE DEVAM ETSİN

Atiker Konyaspor’un bir bütün olarak hareket edilerek  yaşanan zorlukların üstesinden geleceğini söyleyen tecrübeli teknik adam taraftarların kendilerini destekleriyle ileriye taşımaya devam etmesini istediklerini ifade etti. Mehmet Özdilek: “Atiker Konyaspor herkesin takdir ettiği, gıpta ile baktığı ve son yıllarda çok büyük aşamalar kaydetmiş bir kulüp oldu. Sezon başında yaşananlar bunu bir nebze de olsa sekteye uğratmış olabilir. Ama toparlanma sürecine giren takımımız bu durumun üstesinden gelecek duruşa sahip. Önemli olan burada camianın ve taraftarımızın herhangi bir olumsuzluğun içerisine düşmemesi. Hep birlikte hareket ederek istenmeyen durumdan çıkacağımıza inanıyoruz. Taraftarımızın bu zorlu süreçte en büyük destekçimiz olacağını düşünüyoruz. 5 maçlık cezanın ardından Antalyaspor maçında bizi yalnız bırakmadılar. Belki maçın erken saatte oynanması sayı anlamında beklentilerin altında kalmalarına neden oldu. Ancak sayının O.Marsilya maçında daha da fazla olacağına inanıyoruz. Onların nasıl bir güç olduğunu dışarıdan gören biri olarak şimdi içeride bizzat yaşamak çok güzel. Taraftarımızla birlikte güzel sonuçlara imza atacağız. Bizi artan bir destekle ileriye taşımaya devam etsinler” 

GOL İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Gol konusunda sıkıntı yaşayan Atiker Konyaspor’da teknik direktör Mehmet Özdilek,bu konu üzerinde çalıştıklarını ve zamanla bu sürecin aşılacağını söyledi.  “Daha önce pozisyona girmekte zorlanan bir takım vardı. Bunu yaptığımız çalışmalarla biraz da olsa aştığımızı düşünüyorum. Şimdi pozisyona giren ancak son vuruşlarda bunları istediğimiz gibi golle sonuçlandıramayan bir takım var. Bu bir süreç meselesi. Yavaş yavaş bu süreci aşacağımıza inanıyorum. Az gol atıyoruz ama az da gol yiyoruz. İki konuda da yaptığımız ve bundan sonra da yapacağımız çalışmalar var. Her şey her alanda daha verimli bir Atiker Konyaspor için” ifadelerini kullandı

HER OYUNUCUYA ŞANS VERECEĞİM

Mehmet Özdilek Marsilya ve Kasımpaşa maçında sakat oyuncularla birlikte UEFA kadrosunda yer almayan oyuncular olduğunu söyleyerek iki maçta 18 oyuncudan faydalanacağını ifade etti. Mehmet Özdilek: “Kadroda yer alan her oyuncuya kalan haftalarda şans vereceğini ve son durumlarını görme imkanı bulacağını da sözlerine ekleyerek, “Oyuncuları görme alanımız mücadelenin içerisinde olmalı. Bir oyuncu için birkaç maçta kesin karar veremeyiz. Bu biraz acelecilik olabilir. Kadromuzda yer alan her oyuncu bizim için değerli. Kalan maçlarda herkesi oynatacağım. Son durumlarını görüp sağlıklı bir karar vermek için bu son derece önemli” diye konuştu.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.