Panelkon Sinema & Konferans Koltuğu Modelleri

Panelkon Sinema & Konferans Koltuğu Modelleri

Panelkon Sinema & Konferans Koltuğu Modelleri

Tiyatro salonlarında konforlu koltuklar olmalı ve koltukların yerleşim düzeni standartlara uygun olmalıdır. Salonun her noktasından sahne görülmeli ve ses net olarak duyulmalıdır. Bunun sağlanması için koltukların doğru yerleştirilmesi gerekir. Ön sıra ile sahne arasındaki mesafe, koltuk sıraları arasındaki mesafe, koridor mesafeleri standart ölçülerde olmalıdır. Doğru bir yerleşim düzeni için de salona uygun koltuk modelinin seçilmesi gerekir. Sinema salonu, tiyatro salonu koltuğu, üretimi yapan Panelkon firmamızda her solan yapısına uygun koltuk modelleri bulabilirsiniz. Tiyatro koltuğu modellerimiz konforlu, kaliteli ve şık tasarımlıdır. Tasarımda beden sağlığı göz önüne alınır ve oturan kişinin ağrı sızı hissetmeden uzun süre rahatça oturabilmesi amaçlanır. Bu nedenle koltukların iskelet yapısı ortopediktir.

Ahşap ya da paslanmaz metal malzemeyle yapılan koltuklar kaliteli kumaşlarla veya suni deriyle kaplanır. Kumaşlar solmaz, yanmaz, terletmez ve kolay temizlenebilir özelliklere sahiptir. Günümüz tiyatro salonlarında her renk koltuk kullanılıyor. Farklı renk ve modeldeki koltuklar tiyatro salonlarına özgün bir kimlik kazandırıyor. Bekleme salonu koltuğu, üretimi de yapan Panelkon firmamızın ürünleri iş yerlerinde, işletmelerde, ofislerde, resmi kurumlarda, otellerde ve daha birçok mekânda özellikle tercih ediliyor. Firmamız birçok hastane, otel ve iş yerinin bekleme koltuklarını yapmış ve bir süre beklemek zorunda olan ziyaretçi ve misafirlere konforlu ortam sunmuştur. Farklı renk ve modellerde yüzlerce bekleme salonu koltuk çeşitlerimizi görerek, zevkinize ve salonun yapısına uygun bir modeli seçebilirsiniz.

Tiyatro koltuklarında oturakları açılır kapanır modeller, açık veya kapalı kollu modeller, kolçakları bardaklı modeller bulunuyor. Bekleme salonlarında da yüzlerce farklı tasarımları olan tekli, ikili, üçlü koltuk modelleri bulunuyor. Koltuk çeşitlerimizi sitemizde görebilirsiniz. Ürün özellikleriyle ilgili detaylı bilgiler de sitemizde mevcuttur. Konferans koltuğu, sinema ve tiyatro koltuğu, bekleme salonu koltukları piyasada çok farklı fiyatlarla satılıyor. ISO ve TSE belgeli koltuk çeşitlerini en uygun fiyatlarla Panelkon firmamızda bulacaksınız. Koltukların modeline, malzeme türüne ve sipariş adedine göre fiyatlar değişse de ürünlerin hepsi birinci sınıf kalitedir. Ülkenin her yerinden koltuk siparişi alıyoruz ve siparişleri belirttiğimiz zaman içinde teslim ediyoruz. Nakliye ve montaj hizmetlerini de profesyonel ekibimizle yapıyoruz.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.