Pak-un Grup İftar Yemeği Geleneğini Sürdürdü

Pak-un Grup İftar Yemeği Geleneğini Sürdürdü

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan PAK-UN Grup her yıl düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü.    Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde Pak-Un Grup yönetim kurulu başkanı...

Samsun’un Bafra ilçesinde bulunan PAK-UN Grup her yıl düzenlediği iftar yemeği geleneğini bu yıl da sürdürdü.

    Bafra Belediyesi Ali Kale Turistik Tesisleri'nde verilen iftar yemeğinde Pak-Un Grup yönetim kurulu başkanı Turgay Durgun, Başkan Yardımcıları Tuncay ve İlkay Durgun Pak-Un bünyesinde çalışan personel ve ailesi ile bir araya gelerek manevi bir iftar yaşadı.

    İftar yemeğinin peşinden edilen duadan sonra bir konuşma yapan Pak-Un Grup Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Durgun, "Pak-Un Grup olarak kalite ve hizmeti ilke edinerek 1996 yılında hizmete başladı. Grubumuzun misyonu kendi sektörel alanında yeni fikir ve girişimlerle değişik açılımların oluşmasını sağlamak, güçlü ve dinamik yapısıyla değişen dünya görüşlerine uyum sağlamaktır. Bizler Pak-un grup olarak sadece işlerimizde ticareti değil sosyal etkinliklerle, iftar yemekleri ve değişik aktivitelerle personelimizle bir araya gelip 1 yılın yorgunluğunu aileleri ile birlikte çıkarmaktır. Bu yılda geleneksel iftarımızı verdik. Allahım kabul etsin diyoruz.Şimdiden Ramazan Bayramı'nın İslam alemine hayırlar getirmesini yüce Allah'tan diliyorum." dedi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.