Özhaseki Ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Şırnak’ta

Özhaseki Ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Şırnak’ta

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Şırnak’ın İdil İlçesi’ni ziyaret etti. Özhaseki ve Bakan Yılmaz, yoğun yağmura rağ...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz çatışmaların yoğun olarak yaşandığı Şırnak’ın İdil İlçesi’ni ziyaret etti. Özhaseki ve Bakan Yılmaz, yoğun yağmura rağmen Şırnaklı vatandaşlar tarafından çiçeklerle karşılandı.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz Şırnak’ın İdil İlçesi’nde imamlar, muhtarlar, okul müdürleri ve öğretmenler ile bir toplantı gerçekleştirdi. Mehmet Özhaseki ve Bakan Yılmaz vatandaşları dinledikten sonra İdil’de görev yapan imamlar, muhtarlar, okul müdürleriyle bir araya geldi.

“Herkese yetecek kadar sevgimiz var.”

Şırnak ziyaretlerinin önemli olduğunu belirten Özhaseki, “Bugün Kalkınma Bakanımız Sayın Cevdet Yılmaz ile Şırnak’tayız. Bu yağmurlu günde; bizi biz yapan değerlerimizi beraber yaşatmak için, Türkiye için tüm gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Bilindiği gibi yağmur; berekettir, umuttur, sevgidir, hayattır... Hamdolsun, herkese yetecek sevgimiz var. Ayrımsız hizmet yaptık ve yapmaya devam edeceğiz.” dedi.

“Milletimizin huzur ve güveni, ülkemizin istikrarı demektir.”

Terör belasını yenebilmek için her zamankinden daha çok birlik ve beraberlik duygusu içerisinde hareket etmeleri gerektiğini vurgulayan Özhaseki, “Coğrafyamızda kara bulutların gezdiği şu günlerde birlik ve beraberliğe her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. Terör belası; milletimizin ortak hareket ederek çözülebileceği bir sorundur. İnşallah bu terör illetinin üstesinden geleceğiz. Yeter ki, millet olarak fitneye, fesada; ayrıştıran ve hainlik yapanlara asla prim vermeyelim.” dedi.

Şırnak ziyaretiyle ilgili açıklamada bulunan Özhaseki, “Şırnak - İdil ilçemizde imamlarımız, muhtarlarımız, okul müdürlerimiz ve öğretmenlerimizle bir araya geldik. Milletimizin huzur ve güveni, ülkemizin istikrarı demektir. Mevlam birliğimizi, dirliğimizi hiçbir zaman bozmasın. Milletimiz bize güvendi, biz de milletimize hizmeti şerefli bir vazife bildik. AK Parti; ’İnsanı yaşat ki, devlet yaşasın!’ anlayışını kendisine prensip edinmiş siyasi bir partidir.” değerlendirmelerinde bulundu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özhaseki, “Şırnaklı vatandaşlarımızın ziyaretlerimizden duyduğu memnuniyet, şahsımı da ziyadesiyle mutlu ediyor. Desteğiyle bize güç veren Şırnaklı vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.