Özel okullarda beklenti yüksek

Özel okullarda beklenti yüksek

Gençlik Eğitim Kurumları, 12. zümre toplantısı Özel Gençlik Okullarında iftar programıyla gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, “Özel Okullarda velilerin beklentileri yüksek” dedi

Gençlik Eğitim Kurumları, her yıl gerçekleştirdiği kurumsal zümre toplantılarının 12.sini Özel Gençlik Okullarında iftar programıyla gerçekleştirdi. Kurum kültürünü geliştirmek ve kurumlar arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla bu yıl 12.si düzenlenen Gençlik Eğitim Kurumları Kurumsal Zümre Toplantıları, Gençlik İlk ve Ortaokulu, Enderun Liseleri, Gençlik Dershanesi İdareci ve öğretmenlerinin katılımıyla gerçekleşti. İlk olarak yemekte bir araya gelen öğretmenler ve idareciler,  Beyaz Salonda yapılan sunum ve 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı için toplu fotoğraf çekiminin ardından zümre toplantıları için sınıflara geçtiler. Programın sonunda bütün kurum çalışanları geleneksel Konya pilavının ikramıyla iftar yaptı. Programda söz alan Gençlik Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Şen, öğretmenlerin çalışmalarıyla geleceğin inşasında önemli bir rol aldığını ifade ederek Gençlik Eğitim Kurumlarının uygulamış olduğu sistem ve uygulamalarla eğitim öğretime önemli katkılar sağladığını söyledi. Gençlik Eğitim Kurumları bünyesinde çalışan idareci ve öğretmenlere teşekkür eden Şen, yapılan çalışmaların tüm insanlığa, öğretmenlere, öğrenci ve velilere hayırlı olmasını diledi. Programda açılış konuşmasını yapan Gençlik Eğitim Kurumları Zümre Başkanı Barış Çağlayan Çakır, "Büyük bir ailenin mensupları olarak aramıza katılan arkadaşlarımıza emekleri için teşekkür ediyoruz. 2014 – 2015 eğitim öğretim yılı sonunda genel bir değerlendirme için bir araya geldik. Amacımız, eğitim öğretim yılı içerisindeki çalışmalarını değerlendirmek, varsa eksikliklerimizin tamamlanması için gerekli çalışmaları yapmaktır. Gençlik Eğitim Kurumları olarak gelecek yıl uygulanacak olan performans değerlendirme sistemi olan ‘Anahtar Performans Göstergesi’ (KPI) etraflıca ele alınacaktır" dedi.

SÜREÇ YÖNETİMİ UYGULUYORUZ

Değerlendirme konuşmalarını yapmak için kürsüye gelen Gençlik Eğitim Kurumları Kurucu Temsilcisi Muharrem Turşucu, İlkokulu, Ortaokulu, Liseleri ve Dershaneleriyle Gençlik Eğitim Kurumları'nın Konya’da marka olduğunu, öğrencilerini hem hayata hem de bir üst öğretim kurumu sınavlarına hazırlamadaki başarısıyla çalışanlarının memnuniyetini, öğrenci ve velilerinin de güvenini kazandığını ifade etti. Gençlik Eğitim Kurumları olarak Konya ve ülke çapında elde edilen başarılarla takip edilen bir kurum olduğunu belirten Turşucu, "Özel Okullara çocuklarını gönderen veliler eğitim bilinci oluşmuş, beklentileri yüksek velilerdir. Bu manada veli ve öğrenci memnuniyetlerini karşılanmalıdır. Bu beklentileri karışlayıp hizmet üretecek bir kadroya sahip olduğu için Gençlik Eğitim Kurumlarını her geçen gün ilgi daha da büyüyor. Süreçlerle yönetim anlayışını otomasyon şeklinde yapılandırarak Konya'da tek olan Aksiyon Modülünü kullanıma sunduk. Eğitim – öğretimde yeni konuları, yeni metotların yeni gelişmeleri yakından takip ederek uyum için gerekli tedbirler alınıyor” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.