Özel Gençlik'ten anlamlı yardım

Özel Gençlik'ten anlamlı yardım

Özel Gençlik Anaokulu “Bir K(a)tkı da Senden Olsun” toplumsal farkındalık projesi kapsamında velilerin katkılarıyla 19 Mayıs ilkokulunda okuyan Suriyeli öğrencilere atkı ve şapkalarını teslim etti

Anaokulu öğrencileri Suriyeli kardeşlerine hediyelerini verirken, Suriyeli öğrencilerin mutlulukları gözlerinden okunuyordu. Anaokulu öğrencileri Suriyeli kardeşlerinin eğitim gördüğü sıralara oturarak onlarla beraber ders dinledi, onlarla sohbet etti. Okul müdürü Aliye Duman, yapılan çalışmanın temel hedefinin öğrencilerde toplumsal farkındalık duygusunun geliştirilmesi olduğunu söyledi. Duman, bugün özellikle Suriyeli göçmenlerin çok sor şartlar altında yaşamlarını sürdürmeye çalıştıklarına dikkat çekti.

Duman, bu projeler sayesinde Dünyada olup bitenlerden haberdar olan bir nesil yetiştirdiklerini ve bugün unutulmaya yüz tutmuş olan yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunun çocuklara aktarıldığını belirtti ve Gençlik Eğitim kurumları olarak temel değerler eğitimine önem verdikleri, öğrencileri bu doğrultuda yetiştirdiklerinin altını çizdi.   Duman, Gençlik Eğitim Kurumları olarak bu ve bunun gibi projelerinin devam edeceğini belirterek projeye katkı sağlayan bütün velilerine teşekkürlerini iletti.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.